Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak nekem ilyen dilisek a...

Csak nekem ilyen dilisek a tanáraim?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 8.-as vagyok és a tanáraim borzalmasak...Konkrétan az angol tanárom órán kiböki a szemét a szemüvegével xD ez vicces meg minden de minden órán van valami és ez már kicsit idegesítő...Csak az én tanáraim ilyenek vagy másnak is?
2015. febr. 13. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Nem a tanárok "dilisek", hanem ti vagytok kis kamaszok, akiknek minden ilyen (egyébként uncsi, de legalábbis átlagos) dolog idegesítő, meg borzalmas. Mindent felnagyítotok. Ennyi.
2015. febr. 13. 16:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló! Neked kéne kibírnod velük...Ne legyen nagy a szád h mi kamaszok...te sose voltál kamasz talán? :P

Gondolkozz egy kicsit el mielőtt leszólod a kamaszokat...

2015. febr. 15. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem a tanáraid hülyék, egyszerűen ti vagytok szemét és selejt emberek, hogy ilyenen röhögtök! Jaj, ez a kamaszkor...azt hiszitek, nektek mindent lehet, ti tökéletesek vagytok, de mindenki más hülye és nem ért meg titeket!
2015. febr. 16. 18:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Istenem....biztos egy 50 éves "öregasszony" lehetsz... szánalom hogy csak azért leszólsz minket mert fiatalok vagyunk...nincs véletlen gyereked? :P
2015. febr. 24. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!