Hogyan tudnék könnyebben beilleszkedni?
Figyelt kérdés
Kilencedikes vagyok, új osztály , új közösség, van egy fiú akivel nagyon jóba vagyok, barátomnak tekintem. De az osztályba annyira nem sikerült beilleszkednem. Nem vagyok bunkóbb , mint amennyire ők egymással/velem. De amikor csak szimplán jó kedvem van akkor elég jól elvagyok velük, de olyan még nem volt , hogy valaki oda jött volna hozzám beszélgetni.
Szerintetek min kéne változtatnom, vagy mit kéne tennem ? Négy évig nem szeretnék így járni iskolába..
2015. febr. 6. 23:17
1/1 anonim válasza:
Csak légy önmagad,ne játszd meg magad...és akkor megtalálhatod azt,aki olyan mint te. Majd alakul meg ez, ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!