Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mitől jó nekik? Mit tettem...

Mitől jó nekik? Mit tettem ellenük? Hogyan lehet rajtam segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az a helyzet, hogy van néhány osztálytársam, aki folyamatosan üt, ver, folytogat, rugdos engem. Nem lenne ez probléma, ha mondjuk nem lányok lennénk. 7.-es vagyok, és màr több, mint 1 éve el kell viselnem, hogy püfölnek, cikiznek, piszkálnak a barátaim. Csak 3 példa:

- Valamelyik nap elaludtam a hajam, és hiába szárítottam egy óráig (frufru) borzalmas volt. Mondom na jó, ott a hajlakk. Megoldom. Félrefésültem a hajam és lefújtam. A suliban mindenki körémgyűlt és fetrengtek a nevetéstől. :(

-Kamasz vagyok, pattanásos. Ezt nem bírom elviselni. Lealapozom a pattanást. Megyek iskolába. Rögtön megjegyzik, hogy: jobban elkellene kenni, borzalmas, ronda, stb. Bezzeg, ha más teszi ezt, és megjegyzem, rögtön megrúg, mellbevág( elég erősen) és lealáz.

-Fogadtunk egyik barátnőmmel, hogy van egy sorozat (V mint Viktória) hogy én leszek Cat, ő meg Jade (Cat hülye és gyerekes, Jade durva és bunkó). Elvállaltam. Mi lett belőle? Azóta rajtam ragadt "Á ez hülye, semmit nem ér amit mond, elvan a gyerek, ha játszik, stb.

Szval ezek csak kisebb dolgok...

Azt szeretném kérdezni, hogy mit tegyek, mert (pl bármit veszek fel az gáz) mindig találnak rajtam vmi kifogásolhatót. Csak azt nem értem, hogy miért vernek? Lànyok!!

Ha ez így megy, tutira lesántulok. Mentem már kék folttal haza.

Ui. Ha [ez csak példa] megjegyzem, hogy leetted magad, rögtön jön egy pofon, mellbeütés, fojtogatás és egy " a ***** anyádat kifejezés.

Heeeeeeeelp ! :(((

2015. febr. 3. 19:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el ha torkon vágod, nem fog tudni erősen visszaütni!

Kung fu, krav maga, ilyesmiket javaslok megtanulni.

2015. febr. 4. 12:32
 22/31 anonim válasza:
77%
Küldsz magadról képet priviibe? soknak segitettem már ilyen problémákban:) ősziinte véleményt mondok és elmondom mit vátoztass éés miket mondj ilyenkor barátaidnak ..velem nem szoktak csufokodni,verekedni mert félnek már tőlem..régebb engem is csufoltak
2015. febr. 5. 15:54
 23/31 A kérdező kommentje:
Tegnap is megvertek. :((((
2015. febr. 7. 10:49
 24/31 anonim ***** válasza:
Fiúktól nem remélhetsz segítséget?
2015. febr. 7. 21:40
 25/31 A kérdező kommentje:
Ma erőt vettem magamon és visszaütöttem. Kaptam egy erősebbet vissza :(
2015. febr. 9. 16:11
 26/31 A kérdező kommentje:
Ezektől a fiúktól sokat remélhetek..... volt egy olyan, aki segített volna. csak elköltözött :/
2015. febr. 9. 16:12
 27/31 anonim ***** válasza:
Budapesti vagy?
2015. jún. 4. 11:03
 28/31 anonim ***** válasza:
Aktuális még a kérdés?
2015. jún. 5. 06:53
 29/31 anonim ***** válasza:
Menj el wing chun kung fuzni,az kifejezetten női kung fu.Csak kerüld el azt a klubbot ami ts-el van írva (wing tsun).Vagy eskrimázni,defendózni.Ezeken az edzéseken nem fognak összeverni.
2015. jún. 10. 23:07
 30/31 anonim ***** válasza:
Nagyon erős fizikumot sem igényelnek.
2015. jún. 10. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!