Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mitől jó nekik? Mit tettem...

Mitől jó nekik? Mit tettem ellenük? Hogyan lehet rajtam segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az a helyzet, hogy van néhány osztálytársam, aki folyamatosan üt, ver, folytogat, rugdos engem. Nem lenne ez probléma, ha mondjuk nem lányok lennénk. 7.-es vagyok, és màr több, mint 1 éve el kell viselnem, hogy püfölnek, cikiznek, piszkálnak a barátaim. Csak 3 példa:

- Valamelyik nap elaludtam a hajam, és hiába szárítottam egy óráig (frufru) borzalmas volt. Mondom na jó, ott a hajlakk. Megoldom. Félrefésültem a hajam és lefújtam. A suliban mindenki körémgyűlt és fetrengtek a nevetéstől. :(

-Kamasz vagyok, pattanásos. Ezt nem bírom elviselni. Lealapozom a pattanást. Megyek iskolába. Rögtön megjegyzik, hogy: jobban elkellene kenni, borzalmas, ronda, stb. Bezzeg, ha más teszi ezt, és megjegyzem, rögtön megrúg, mellbevág( elég erősen) és lealáz.

-Fogadtunk egyik barátnőmmel, hogy van egy sorozat (V mint Viktória) hogy én leszek Cat, ő meg Jade (Cat hülye és gyerekes, Jade durva és bunkó). Elvállaltam. Mi lett belőle? Azóta rajtam ragadt "Á ez hülye, semmit nem ér amit mond, elvan a gyerek, ha játszik, stb.

Szval ezek csak kisebb dolgok...

Azt szeretném kérdezni, hogy mit tegyek, mert (pl bármit veszek fel az gáz) mindig találnak rajtam vmi kifogásolhatót. Csak azt nem értem, hogy miért vernek? Lànyok!!

Ha ez így megy, tutira lesántulok. Mentem már kék folttal haza.

Ui. Ha [ez csak példa] megjegyzem, hogy leetted magad, rögtön jön egy pofon, mellbeütés, fojtogatás és egy " a ***** anyádat kifejezés.

Heeeeeeeelp ! :(((

2015. febr. 3. 19:31
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
96%
Szegény :c , menj el másik iskolába , nekem is az segített .
2015. febr. 3. 19:36
 2/31 A kérdező kommentje:
ajj. Pedig magát a sulit, meg a tanárokat szeretem. Csak más osztály jobb lenne :C Téged is vertek?
2015. febr. 3. 19:41
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem , én vertem öket :DD , csak irigyek voltak rám és ez nagyon idegesített .
2015. febr. 3. 19:42
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Üss vissza!Egy két csajt lepofozol,vigyázzba fog állni az összes!Ne hagyd magad!!!!
2015. febr. 3. 19:44
 5/31 A kérdező kommentje:

Ügyes vagy

Én képtelen lennék bàrkit is megütni. Max. Megrúgni

2015. febr. 3. 19:45
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
XBox360-t az összesnek :D
2015. febr. 3. 19:45
 7/31 A kérdező kommentje:
Hát ha jól tudom az egyik csajnak van... :/
2015. febr. 3. 19:51
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Szolj a szuleidnek, a tanarodnak, ok segithetnek.

Mast nem tehetsz. Vannak ilyen emberek. Sajnos a gyerekek a legrosszabbak. Probald elkerulni oket, levegonek nezni oket. Talan megunjak es keresnek mast akit verhetnek.

2015. febr. 3. 20:07
 9/31 anonim ***** válasza:
34%
Te fiú vagy?Most látom!
2015. febr. 3. 20:08
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha több osztály is van abban az évfolyamban, akkor kérvényezni lehet az áthelyezésedet. Elég hihetetlen, hogy az amit leírtál lányok között alakult. Ha ebben a suliban akarsz maradni én azt javaslom, hogy iratkozz be valamilyen küzdősportra és amikor ütnek üss vissza te is. Ezen kívül el tudok képzelni más megoldást is, de ez a legkönnyebben kivitelezhető.
2015. febr. 3. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!