Mitől jó nekik? Mit tettem ellenük? Hogyan lehet rajtam segíteni?
Sziasztok. Az a helyzet, hogy van néhány osztálytársam, aki folyamatosan üt, ver, folytogat, rugdos engem. Nem lenne ez probléma, ha mondjuk nem lányok lennénk. 7.-es vagyok, és màr több, mint 1 éve el kell viselnem, hogy püfölnek, cikiznek, piszkálnak a barátaim. Csak 3 példa:
- Valamelyik nap elaludtam a hajam, és hiába szárítottam egy óráig (frufru) borzalmas volt. Mondom na jó, ott a hajlakk. Megoldom. Félrefésültem a hajam és lefújtam. A suliban mindenki körémgyűlt és fetrengtek a nevetéstől. :(
-Kamasz vagyok, pattanásos. Ezt nem bírom elviselni. Lealapozom a pattanást. Megyek iskolába. Rögtön megjegyzik, hogy: jobban elkellene kenni, borzalmas, ronda, stb. Bezzeg, ha más teszi ezt, és megjegyzem, rögtön megrúg, mellbevág( elég erősen) és lealáz.
-Fogadtunk egyik barátnőmmel, hogy van egy sorozat (V mint Viktória) hogy én leszek Cat, ő meg Jade (Cat hülye és gyerekes, Jade durva és bunkó). Elvállaltam. Mi lett belőle? Azóta rajtam ragadt "Á ez hülye, semmit nem ér amit mond, elvan a gyerek, ha játszik, stb.
Szval ezek csak kisebb dolgok...
Azt szeretném kérdezni, hogy mit tegyek, mert (pl bármit veszek fel az gáz) mindig találnak rajtam vmi kifogásolhatót. Csak azt nem értem, hogy miért vernek? Lànyok!!
Ha ez így megy, tutira lesántulok. Mentem már kék folttal haza.
Ui. Ha [ez csak példa] megjegyzem, hogy leetted magad, rögtön jön egy pofon, mellbeütés, fojtogatás és egy " a ***** anyádat kifejezés.
Heeeeeeeelp ! :(((
Ügyes vagy
Én képtelen lennék bàrkit is megütni. Max. Megrúgni
Szolj a szuleidnek, a tanarodnak, ok segithetnek.
Mast nem tehetsz. Vannak ilyen emberek. Sajnos a gyerekek a legrosszabbak. Probald elkerulni oket, levegonek nezni oket. Talan megunjak es keresnek mast akit verhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!