Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek jól tettem, hogy...

Szerintetek jól tettem, hogy nem küldtem el?

Figyelt kérdés

Amikor középsuli első osztályába kerültem, az összes bunkó rám szállt. Átlagosan nézek ki. Nem is vagyok hangos. Toleráns ember vagyok. Egyik órán egy bunkó direkt mellém ült (kicsi volt a terem igy nem nagyon volt hely akárhova át ülni), hogy ne tudjak figyelni órán és az elöttem ülő lányt (aki kinézetre nem valami szép) megkérdeztem, hogy nem e ülhetnék oda. Erre a lány (magát védve) mondta, hogy nem. Az az elöttem ülő lány egyre nagyképűbb lett. Elöttem mondogatta, hogy szétveri a párom. Félév körűl elég durva dolgokkal vádolták meg. Senki nem állt vele szóba. Később elkezdett velem beszélni és én még mindig normális voltam vele. Nem mutattam neki tükröt.

Szerintetek jól tettem, vagy megérdemelte volna, hogy "beolvassak neki"?

2014. okt. 25. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:
A lehető legjobban tetted, nemes lélekre vall.
2014. okt. 25. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon rendes ember vagy kár hogy a földön kevés a hozzád hasonló ember. Tudod az emberek többsége azzal próbál menőzni hogy mással bunkózik. Csak vigyázz nehogy hátba szúrjanak. :)
2014. okt. 25. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt gimiben, a lánnyal nagyon jó barátnők lettünk, egy évig ment ez a mély barátság, segítettem neki a tanulásban, rengeteget beszélgettünk, suli után együtt lógtunk...

Ha bántották a többiek védtem is.

Aztán amikor újra szeretni kezdték, kiadta nekik minden titkom és irtó rondán bánt velem sokszor. Sokszor került.

Aztán elment a suliból.

Szóval, számolj vele, ha majd megenyhülnek felé, nem fogod visszakapni, hogy kiálltál mellette.

2014. okt. 27. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!