Ti tudnátok így matek témazárot írni?
Figyelt kérdés
ti tudnátok ugy matek témazárot irni, hogy matek orán és a tanár a táblán a tobbieknek magyaráz feladatokat számolásokat,mindenki ordibál,beszélget..
ma sanos igy kellett megirnom a témazárom (amikor a tobbiek irták nem voltam suliba,azért irtam meg most)
nagyon zavaro volt,tiszta ideges lettem amit kiszámoltam elfelejtettem a táblán mást számoltak és telesen belekevertek.
2015. febr. 2. 17:17
1/4 anonim válasza:
Engem is zavart volna. Szerintem szólj a tanárnak hogy zavart és kérd meg hogy újraírhasd suli előtt vagy után. Ha nagyon szigorú és kötekedő akkor hagyd és ha legközelebb van ilyen akkor kérd meg, mert így közvetlenül utána kötekedésnek meg kifogásnak tűnhet.
2/4 anonim válasza:
Igen tudnék. Nem vagyok hisztis liba és kitudom zárni a környezetet ha szükséges
3/4 anonim válasza:
Ez benne van, ezért nem érdemes halasztani (nem támadni akarlak), mert csak magadat szivatod. Ők már mennének tovább az anyaggal, de te meg nem tudsz normálisan koncentrálni.
4/4 anonim válasza:
Én soha nem tudtam így normálisan dolgozatot írni. Az is zavar, hogy lemaradok azzal az anyaggal, amit közben magyaráz a tanár. Egyszerre két dologra meg nem lehet rendesen odafigyelni. Sajnos ha az ember hiányzik, akkor ez van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!