Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Matek témazárót írtunk de nem...

Matek témazárót írtunk de nem tudom mi legyen?

Figyelt kérdés

matek témazárót írtunk úgy érzem elég jó lett de ebben az évben 8adikba nem teljesítettem jól és a tanár is tudja de most dogára készültem ezért is éreztem hogy jó lett

de a padtársam kérdezett meg nézett és a tanár meg mondta ha egyforma lesz akkor mind2őknek 1estad csak akkor nem ha bevallja kinézte a másikat de a tanár azt hiszi hogy én néztem de nem így van hogy tudnám bizonyítani hogy ő nézett ?? és nem én néztem őt a tanár lehet nem hiszi el a padtársam meg úgyse vallja be hogy ő nézett meg kérdezett de akkor egyest kapunk ha ő egyet kap engem nem érint de ha én kapok az igen meg a továbbtanulásba is

de 2feladatnál nézett meg az egyiknél én elakadtam és aztán rájöttem hogy szerintem úgy jó így az lehet különbözni fog

2012. nov. 18. 18:43
 1/5 A kérdező kommentje:

folytatnám: lehet különbözni fog de csak a vége fele a számítás

a másik feladatot is nézte de az nem nehéz

még nem osztotta ki a dogákat lehet nem is mondja a tanár hogy szinte egyforma de ha igen mit tegyek vagy hogy bizonyítsam ?

2012. nov. 18. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
ha 1est ad fenyegesd meg
2012. nov. 18. 21:48
 3/5 A kérdező kommentje:
a padtársam ? és hogy ? vagy mivel ?
2012. nov. 19. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:
a tanart, hogy feljelented, bekuldod az apad aki szetuti a fejet. Ilyesmi.
2012. nov. 19. 21:57
 5/5 A kérdező kommentje:
nem értem a második válaszolót értelmetlen dolgokat ír
2012. nov. 23. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!