Matek témazárót írtunk de nem tudom mi legyen?
matek témazárót írtunk úgy érzem elég jó lett de ebben az évben 8adikba nem teljesítettem jól és a tanár is tudja de most dogára készültem ezért is éreztem hogy jó lett
de a padtársam kérdezett meg nézett és a tanár meg mondta ha egyforma lesz akkor mind2őknek 1estad csak akkor nem ha bevallja kinézte a másikat de a tanár azt hiszi hogy én néztem de nem így van hogy tudnám bizonyítani hogy ő nézett ?? és nem én néztem őt a tanár lehet nem hiszi el a padtársam meg úgyse vallja be hogy ő nézett meg kérdezett de akkor egyest kapunk ha ő egyet kap engem nem érint de ha én kapok az igen meg a továbbtanulásba is
de 2feladatnál nézett meg az egyiknél én elakadtam és aztán rájöttem hogy szerintem úgy jó így az lehet különbözni fog
folytatnám: lehet különbözni fog de csak a vége fele a számítás
a másik feladatot is nézte de az nem nehéz
még nem osztotta ki a dogákat lehet nem is mondja a tanár hogy szinte egyforma de ha igen mit tegyek vagy hogy bizonyítsam ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!