Mit kaphatunk azért amiért barátnőmmel nem írtuk fel szándékosan egy dolgozatunkra a nevünket?
Kövezzetek meg, de régen mi barátommal ezt azért csináltuk hogy menet közben ha úgy adódik akkor gyorsan kicseréltük a dolgozatot. Átnéztük a másikét és visszacseréltük. Ott elég gáz lett volna azzal kezdeni hogy ráírjuk a nevet... Aztán persze a végén mindig felírtuk a nevünket.
Meg tudom hogy ez nem szép dolog, és azóta is szégyellem. De volt egy dolgozatom ami egyes lett, és amúgy is feledékeny volt a tanár. Nekem az év végi osztályzatom múlott azon hogy kapok-e egyest vagy nem. Úgy osztotta ki a dolgozatot hogy egy gyerek kezébe nyomta hogy ő ossza ki. Én pedig egyszerűen mikor a jegyeket kellett bediktálni azt hazudtam hogy nem kaptam ki. Még a tanár kért bocsánatot hogy elhagyta. Felelnem kellett, de az jó lett. Azóta szégyellem hogy ezt tettem. Az előzővel ellentétben ezt nem csinálnám meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!