Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak egy nagyon...

Mit csináljak egy nagyon bunkó gyerekkel az osztályba aki most engem célzott meg? (piszkálkodásba)

Figyelt kérdés

Szóval van egy gyerek az osztályba aki nagyon elképzeli magáról hogy ő itt a menő, mindenki azt csinálja amit ő akar. Ha jól tudom a többi fiú nem igazán bírja, de van egy aki nyal neki. Az a gyerek ül mögöttem és egyfolytában dobál (amilyen órán mer). Addig jól van amíg összegyűrt papírgalacsint dobott a kapucnimba, de amikor taknyos zsebkendőt akkor elegem lett.

Néha rápillantottam a másikra hogy mikor röhög, mert tudom hogy akkor rakja be a kapucnimba. Ezért most teljesen rámszállt, hogy egyfolytában "bámulom" amikor mondjuk kinézek az ablakon vagy szünetbe arrafelé fordulok (miközben más is ott van). Olyankor elkezdi mutogatni hülyén hogy ezt meg ezt csinálom. Ja és ha hozzászólok akkor csak valami ilyesmit mond: Dbla blö dblo bdlö.

Mi lehet velem a baja?

Lehet az hogy viszonylag jó tanuló vagyok?

És mit csináljak hogy ne piszkáljon?

13/L

2015. jan. 28. 18:40
 1/7 anonim válasza:
Mond meg, hogy eleged van és fejezze be, ha miindig csináalja szólj az osztályfönöködnek, vagy üsd ki.:))
2015. jan. 28. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Vedd fel a kapucnit, akkor nem tud semmit beledobni.

És semmilyen reakciót ne mutass feléjük. Vedd őket semmibe és megunják. Persze eleinte egyre agresszívebbek lesznek, de ennek ellenére továbbra se vedd őket emberszámba.

2015. jan. 28. 18:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Felvettem a kapucnit és a tanár rámszólt akkor mondtam hogy dobálnak azok meg bevágták az ártatlan képet. A tanár meg nekik hitt.
2015. jan. 28. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézd át a házirendet, hogy tiltja-e a kapucni viselését órán. Ha tiltja, keress joghézagot.
2015. jan. 28. 19:04
 5/7 Hannibal106 ***** válasza:
Antiszociális személyiség korai szakaszban. Gondolj bele a helyzetébe. Csak azért szállt rád mert úgy reagálsz rá ahogy. A gyerek pont arra számít amit csinálsz, mert teljesen normális dolgokkal próbálod elkerülni a durva viselkedést. Ha úgy reagálsz a piszkálódásra hogy egyáltalán nem érdekel téged, sőt tán mosolyognál is rajta, már is az ellenkezőjét kapná az inzultáló osztálytársad mint amin élvezkedik, ő pedig nem azért piszkál hogy vigyorogni lásson hanem hogy megtörjön téged. Egyszerűen ő a gyengébb, mutass erőt, magabiztosságot felé, mutasd meg neki hogy hülyének nézed, egy jelentéktelen embernek és majd leszáll rólad egy idő múlva.
2015. jan. 28. 19:21
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi!
2015. jan. 28. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszer kéne emberesen tökön rúgni, ez másból nem ért csak abból hogy nem tud felállni a földről... Ha te ennél békésebb személyiség vagy akkor nem tudom mi a teendő
2015. jan. 29. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!