Szerintetek is van okunk utálni?
Sziasztok!
Az én osztályomban 21-en vagyunk.11 lány és 10 fiú.De azonban van egy olyan lány osztálytårsam akit az egész osztály utál.Többek közül azért mert azt hiszi, hogy a sírással mindent megold (ez nem így van).Már 4.osztály óta tetves és most vagyunk 6.-osok.Szerintünk már ez is felháborító.Meg hazudós és mindekit kihasznál aztán meg kibeszél minket a hátunk mögött.Ma is amikor reggel felszálltam a buszra és odaűltem az egyik barátnom mellé (eddig mindig ő ült ott).Ő az anyukája mellé ült, mert ő is jött reggel a busszal.És barátnőmmel meg nevettünk ilyen hülyeségeken aztán azt vettük észre, hogy sír.De nem érdekelt minket.Aztán amikor beértünk a suliba vesszük le a kabátot odamegy a sírós osztálytársamhoz és valamit mondott neki de nem értettem és akkor is elkezdett sírni.Az irdalomtanár nem tudta, hogy mibaja és hazaküldte mert azt hitte, hogy beteg.Továbbá nem fürdik,olyan büdös a haja, mindene, hogy nem lehet kibírni.A haját nem ápolja nagyon csúny is neki.
Szerintetek?
A válaszokat előre is köszönöm.
Bocsi a helyesírásért.
12/l
A szülei valószínűleg teljesen elhanyagolják. Esetleg próbáljatok meg kedvesen rávenni, hogy mosson hajat és fürödjön meg, aztán vegyen egy tiszta ruhát.
Amúgy én úgy tudom, hogy ha tetves akkor nem mehet közösségbe mert az fertőző.
Amúgy igazatok van, hogy utáljátok, de egy 12 éves gyereken még lehet változtatni. Szóval próbáljatok meg segíteni neki. Ha nem hallgat rá akkor pedig megérdemli a sorsát.
szerintem nem kéne kiközösíteni, hanem segíteni neki, lehet valami problémája van.
Kiközösítés az egyik legundorítóbb dolog egy osztály közösségbe
Hát kérdező: Te tényleg egy analfabéta,idióta kretén vagy!
Ha nem veszel emberszámba egy embert leszarlak én is téged nagyba.
Segítsetek neki! Nekünk is van egy ilyen osztálytársunk, mindenki utálTA (a múlt időn a hangsúly). korpás/zsíros volt a haja, 3 méterről éreztük a szagát, dicsekedett vele h havonta vált alsógatyát... 7-8 tárgyból is megbukott. Na mármost, segítettünk neki tanulni egy darabig (mostmár valamilyen szinten magától is megy neki), a családja kapott a Szülői Munkaközösségtől kinőtt, jó állapotú ruhákat. Bíztattuk (rászorult szegény), na meg persze rá is ijesztettünk, hogy hogyha nem változtat és még egyszer megbukik, akkor a húgával fog egy osztályba járni. Belátta, hogy az tényleg nagyon gáz lenne, meg nem is szeretik egymást túlzottan. Sikerült kicsit összekapnia magát, most már tanul, fürdik.
Jó ez így, mert amúgy nagyon igazságtalanul közösítettük ki, mert alapjában véve nagyon kedves és udvarias.
Kitartás nektek, próbáljatok meg változtatni a helyzeten. Csak óvatosan!
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!