Mire számíthat egy középiskolás fiú, ha a sulijában kiderül róla, hogy meleg?
Ez attól is függ, hogy véletlen bukik le, attól is függ, hogy szándékosan nem elmondja a dolgot hanem lebuktatja magát vagy egyszerűen mindenkinek (de legalább az osztálytársaknak) elmondja, hogy ő meleg.
Minden esetben lesz olyan aki kiközösítené emiatt, de a többség (tapasztalatom szerint) elfogadóbb.
Manapság tényleg elfogadóbbak. Egyik szünetben én felálltam a tanári padra és az egész osztálynak elordítottam: MELEG VAGYOK!!
A hátsó sorból hallom, valaki azt kiabálja: Tudtuk!
és zajlott tovább a szünet :D
Én gimibe jártam, és mivel kisebb városban élek, mindenki tud mindent, így rólam is beszivárogtak az infók az iskolába, plusz akkoriban még szerintem látszódott is rajtam.
Csak másik osztályokból voltak páran, akik a folyosón el nem szalasztottak volna egy alkalmat sem, hogy valamit beszóljanak, de nem foglalkoztam velük, mondván, a zsenialitásom nyomába sem érhetnek a kis tehetségtelenek :)
Az osztályból meg sokan szerintem tartottak tőlem, mert elég hangos, agresszív jelenség vagyok, olyan tipikus, poéngyáros, társaság közepe. :D
Őszintén szólva, így utólag nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit gondolhattak rólam a fiúosztálytársaim.
Egyetemen már teljesen más volt, leszoktattam magam az olyan jelekről, amikből az emberek levágják, teljesen heteros lettem. Soha senki nem kérdezett rá, még csak nem is sejtették szerintem. Akiknek meg elmondtam, alig akarták elhinni.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!