Mire számíthat egy középiskolás fiú, ha a sulijában kiderül róla, hogy meleg?
A kikészítőknek, kiközösítőknek...
Mit szólnátok, ha titeket azért szívatnának vagy közösítenének ki, mert pl szegények, gazdagok, bénák, kövérek, soványak, fehérbőrűek, romák, feketék, szőkék, alacsonyak, magasak, nagy orrúak, nagy s*ggűek, kis farkúak vagy kis mellűek lennétek?
És hogyan reagálnátok, ha vallásosságotok, ateizmusotok vagy tudatlanságotok miatt ítélnének el? Nézzelek le mert nem tudsz 10 nyelvet anyanyelvi szinten, vagy mert nem tudsz megszerelni egy elromlott dízelmozdonyt?
El sem tudjátok hinni, mennyi dolog miatt lehetne titeket is kiközösíteni, vagy utálni.
Nem kell senkit sem elítélni mássága miatt.
A melegség nem betegség és nem is bűn.
jó akkor tartsa magában
ha engem közösítenének ki már verném a fejét és elég lenne csak ezt egyszer megcsinálni
Utolsó!
Minél alacsonyabb az iskolai végzettség,annál elutasítóbbak az emberek bármivel is.
a szakmunkások 80-90% sík buta,egyszerű ember.
Akiknek az a nap fénypontja,ha megihatnak egy üveg sört,vagy többet.
Ez tényleg közösségfüggő. Nálunk nyilt titok volt 1 évig... most meg már nyiltan felvállalom, meg minden :) Ez nem változtatott meg nagyon semmit a viszonyomon az osztállyal. Nem vagyok egy megmondó ember.. de nem is szekálnak. Én vagyok az a srác az osztályabn, aki szervezi a dolgokat, iskolai szinten.. és 2-3 emberrel rengeteget beszél az osztályból :D ikor elmondtam nekik, nem lepődtek meg :D sőt... van amikor felmerülnek párkapcsilati témák.. és akkor én is büszkén elújságolom nekik, hogy van barátom :D
Iskolai szinten azok az emberek biztosan tudják, akikkel beszélőviszonyban vagyok. Emiatt még nem ért hátrányos megkülömböztetés. :) Az is igaz, hogy egy viszonylag erős gimibe járok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!