Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Anyakent vissza az iskolapadba?

Anyakent vissza az iskolapadba?

Figyelt kérdés
az itelkezok ne is valaszoljanak.. 20 eves vagyok van egy 2 eves gyermekem.iskolavaltas miatt(szakmunkas) ugye ujra kezdtem a 11 osztalyt amikor is megfogant a gyerkoc.nem tudtam befejezni a sulit,viszont fontosnak tartom hogy legyen papir a kezemben.szeretnek ujra tanulni.volt valaki ilyen helyzetbe?hogy tudta beosztani. az idejet?voltak megveto tekintetek?mennyire volt nehez az ujrakezdes?tudom mit szeretnek amit helyben tudok tanulni.csak rettegek.
2015. jan. 10. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én nem voltam ilyen helyzetben, de ez nagyon jó dolog, hogy így gondolod! Biztosan nehezebb lesz kicsit mintha nem lenne gyereked, de aki elszánt, az meg tudja oldani! Attól ne félj, hogy megvető tekintetekkel találkozol majd, mert később ha nem végzel semmilyen sulit, valószínű sokkal többel fogsz, sajnos ilyen emberek mindenhol vannak, kár rajtuk idegeskedni..

Sok szerencsét mindenhez! :)

2015. jan. 10. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Alapvetően sosem értettem ezt a "mások mit gondolnak, megvetnek majd" dumát. Magadért tanulsz, és azért hogy előrébb juthass az életben, nem mások kedvéért.
2015. jan. 10. 14:36
 3/10 anonim ***** válasza:

Sztem nem gáz. Főleg szakmunkásképzőbe.

Mit tanulsz! Ilyen képzés már nem elég? Pl. mint a műkörmösöknek

2015. jan. 10. 14:50
 4/10 anonim ***** válasza:
*?
2015. jan. 10. 14:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát persze... a tekintetekkel meg ne foglalkozz! Te már pluszban anya is vagy! :D
2015. jan. 10. 14:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Simán vannak 19-20 éves emberek végzős osztályokban, nem vagy túlkoros.
2015. jan. 10. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Mindenképpen érdemes, teljesen lényegtelen ki nem nézi ezt jó szemmel.

Az pedig csak jó, ha egy milf is van az osztályban:D

2015. jan. 10. 15:59
 8/10 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok.a tekintetektol pedig azert felek mert van egy "kis" panikbetegsegem.nem kormozni akarok :) eladonak szeretnek tanulni aztan kesobb egy erettsegit is melle.
2015. jan. 10. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehetsz.
2015. jan. 10. 16:49
 10/10 anonim ***** válasza:
A kutyát se érdekli, van-e gyereked, tanulni mész oda.
2015. jan. 10. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!