Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért vagyok így összezavarodva?

Egy naaagy fan kérdése:

Miért vagyok így összezavarodva?

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nem tudom miért különlegesen hat rám. Ha a közelben van visszahúzódok és nem merek a közelébe menni se, hátha rám néz, vagy hozzám szól. Akkor pedig beszélgetnünk kell és tuti mondanék valamit amitől megutálna. Amúgy is furcsa vagyok! De a másik részem a közelében akar lenni, nem tudom kiverni a fejemből! És ez már addig jutott, hogy kémkedek utána, lemásolom az órarendjét, a kedvenc zenéit hallgatom és a képeit nézegetem. Miért?? Ez már másfél éve így megy! Valaki segítene? :( 12/L

2015. jan. 6. 17:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert szerelmes vagy belé?
2015. jan. 6. 17:35
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom! Nem úgy, és fiúk tetszenek is.
2015. jan. 6. 17:42
 3/13 anonim ***** válasza:

Honnan az ördögből veszed, hogy ez valamiféle ferde hajlamra utal?! Ki sugallta neked ezt a baromságot? Még gyermek vagy és a személyiséged, az értékrended, az egyéniséged ebben a korszakban nagyon képlékeny,formálódik esetleg a környezetéből vesz mintát, számos dolog befolyásol ilyenkor. Biztosan látod benne azt a vonást, amilyenné te is szeretnél válni, ami számodra is szimpatikus, ez természetes. Ennyi idősen, sőt, még később is volt velem hasonló, egy fotográfus barátnőm nézőpontja igazán nagy hatással volt rám, szerettem volna olyanná válni, mint amilyen ő, mintha a kiforrt önmagam személyisége köszönt volna vissza. Persze rájöttem, hogy ha elmélyedek magamban, akkor képes leszek meglelni a saját, valódi énemet, mindenki egyedi és megismételhetetlen. Miért lennél középszerű alma, ha szilvaként születtél és saját magad felvállalásával lehetsz talán a leg"érettebb". De, mint már említettem, a te korodban zajlanak ezek a személyiség, önkép formálódó folyamatok. Nem tudom, miért és honnan jött ez az ostobaság, hogy ez bajt jelent és a nemedhez vonzódsz...kevesebb, üres, semmitmondó baromságot kellene nézned a televízióban...

19/L

2015. jan. 7. 00:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát ez viszont vonzalom ,mert akinek ilyenek a reagálásai egy másik emberhez,az igen is vonzalom,lehet biszexuális vagy
2015. jan. 7. 12:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Még gyermek vagy és a személyiséged, az értékrended, az egyéniséged ebben a korszakban nagyon képlékeny,formálódik esetleg a környezetéből vesz mintát, számos dolog befolyásol ilyenkor. Biztosan látod benne azt a vonást, amilyenné te is szeretnél válni, ami számodra is szimpatikus, ez természetes!
2015. jan. 7. 14:24
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez butaság,már óvodás korban tudja az ember melyik neméhez vonzódik,mivel én már akkor tudtam,tisztában is voltam vele:) fiúkat szerettem
2015. jan. 7. 14:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy tudni lehet! Próbáld már meg értelmezni, amit leírtam! Tudod, hogy mi az a személyiségfejlődés? Ki a fene beszél a szexualitásról, amikor semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz! Ez rohadtul nem vonzalom kedveském, akkor te egy ferde hajlamú nő vagy mert van kedvenc női előadód, akiről stílusmintát veszel, szimpatizálsz a nézeteivel..stb ennyi erővel.
2015. jan. 7. 14:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Látszik hogy nem tudsz normálisan megfogalmazni semmit,mivel te magad is abszurd hülye vagy
2015. jan. 7. 15:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha képtelen vagy a szövegértés helyes elsajátításához, nagyon sajnálom, de az ebből gerjedt frusztrációd ne rajtam töltsd ki. Mikor a disputa során elfogynak a nemlétező érvek, akkor az ostoba, primitív egyének személyes minősítésekbe kezdenek, próbáld meg, tudom, hogy nehezedre esik szegénykém, de dolgozd fel a fájdalmas igazságot. A stílus pedig valóban maga az ember. Legalább utána olvasnál te kis buta, hogy milyen fejlődéseken esik át egy gyermek a személyiség kialakulását illetően...tudom, hogy ez a szint számodra megközelíthetetlen, sajnállak. Igazán fárasztó. Irigylésre méltó, hogy ennyi felesleges energiád van. Tudod, a rosszindulat hisztériával keveredve ráadásul, nagyon ártalmas az egészségre. Lehet, hogy te fantáziálsz ilyen abnormális dolgokról, csak erre a kislányra vetíted ki. Szép napot! :)
2015. jan. 7. 15:52
 10/13 anonim ***** válasza:
A hülyeségeidet pedig tartsd meg magadnak, ha már nem tudsz segíteni kedves unatkozó.
2015. jan. 7. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!