Miért vagyok így összezavarodva?
Honnan az ördögből veszed, hogy ez valamiféle ferde hajlamra utal?! Ki sugallta neked ezt a baromságot? Még gyermek vagy és a személyiséged, az értékrended, az egyéniséged ebben a korszakban nagyon képlékeny,formálódik esetleg a környezetéből vesz mintát, számos dolog befolyásol ilyenkor. Biztosan látod benne azt a vonást, amilyenné te is szeretnél válni, ami számodra is szimpatikus, ez természetes. Ennyi idősen, sőt, még később is volt velem hasonló, egy fotográfus barátnőm nézőpontja igazán nagy hatással volt rám, szerettem volna olyanná válni, mint amilyen ő, mintha a kiforrt önmagam személyisége köszönt volna vissza. Persze rájöttem, hogy ha elmélyedek magamban, akkor képes leszek meglelni a saját, valódi énemet, mindenki egyedi és megismételhetetlen. Miért lennél középszerű alma, ha szilvaként születtél és saját magad felvállalásával lehetsz talán a leg"érettebb". De, mint már említettem, a te korodban zajlanak ezek a személyiség, önkép formálódó folyamatok. Nem tudom, miért és honnan jött ez az ostobaság, hogy ez bajt jelent és a nemedhez vonzódsz...kevesebb, üres, semmitmondó baromságot kellene nézned a televízióban...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!