Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek ez gáz?

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
A lány osztálytársaim mármind jártak legalább 1 fiúval és meg is volt már az első csókjuk csak nekem nemvolt még se pasim se csókom. Ez szerintetek ciki?

2014. dec. 26. 22:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Nem.
2014. dec. 26. 23:00
 2/11 Linó03 ***** válasza:
100%
Akármennyi idős vagy, nem ciki. Jobb később egy jó pasival, mint korán nem az igazi pasival. Szerintem.
2014. dec. 26. 23:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. dec. 26. 23:12
 4/11 anonim válasza:
Legy buszke arra hogy nem vagy rbanc..osmerek egy csajt aki rohadt szep 17 eves es meg sosem csokolozott
2014. dec. 26. 23:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi ezzel megmyugtattazol. :)
2014. dec. 26. 23:23
 6/11 Heat wave válasza:

Egyáltalán nem gáz/szégyen.

A lényeg az, hogy ne kényszerítsd bele magad olyan kapcsolatba amit nem is akarsz igazán csak azért mert nem akarsz gáznak tűnni, hogy nem volt még senkid.

Kérdezem én- Inkább beéred egy hülyével csak, hogy ne maradj egyedül? (bizonyos időkereten belül) Ha meg már a többieknek volt/van barátjuk akkor egészségükre, jó nekik, én csak erre ennyit tudok mondani. :D

2014. dec. 27. 06:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát nem bírnám ki egy hülyével.
2014. dec. 27. 10:56
 8/11 anonim válasza:

NEEEM!!! Ez nem gáz.

Majd az lesz a gáz, ha ők 18-17 évesen teherbe esnek és mehetnek abortuszra... vagy tönkretehetik magukat a fogamzásgátló tablettákkal. Neked még van valamid, amit adhatsz a másiknak... de nekik már nincs, ha nem szüzek.

Legalábbis akkor már nem az igazi a dolog ... utána már másabb és rosszabb is. Még én is az vagyok 18 évesen. Sőt sok olyan ember van aki még az, csak nem dicsekszik vele, mert a médiában, a tv ben a reklámokban mind arról beszélnek, arról szólnak, hogy minél többször és minél több mindenkinek add oda magad, a tested és ez szörnyű.

A média ártalma, hogy tudat alatt befolyásolja az embereket és lehet jó irányba is, de a nyereség és a pénz miatt sajnos ez rossz irányban történik főképp.

2014. dec. 27. 11:10
 9/11 anonim válasza:

Szerintem jó lenne neked is egy pasi....

A különcködés sohasem volt előnyös és legalább te is népszerű leszel majd.'

Jó túllenni az első csókón mert amikor eljön az igazi aki már tuti smacizott vlkivel ne ügyetlenkedj majd meg elvégre is mar lesz tapasztalatod a pasiknal..

Minden szituációban jobb ha van egy ember az életedben akivel megoszthatod az élményeid teis boldogabb lennel..Hidd el kell neked egy pasi persze csak akkor ha a szüleid engedik mert nem jo titkolozni

2015. jan. 1. 23:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki.
2015. jan. 5. 18:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!