Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » EZ NORMÁLIS? O. o

EZ NORMÁLIS? O. o

Figyelt kérdés

Szóval a suliban van egy lány aki.........elég furcsa.

1 barátja sincs ezért mikor kirándultunk odamentem hozzá mert egyedül volt és beszélgettem is vele.Tök jó fejnek tűnk egész kedvesnek nem értettem miért nincsenek barátjai.mikorra mentünk haza barátok lettünk és elkezdte mindeni(leírom ide a párbeszédet):

lány -el kell mondanom egy titkot

én -mond

lány -ígért meg hogy nem mondod el senk9nek

én -oké

lány -szóval engem egy jó ideje vagy 5 éves korom óta

követ a halál,a barátom,és követ

én -azt meg hogyan?:D

lány -Tanít!Látok a fejemben egy könyvet amivel ő áldott meg,és abból minden másodpercben oldalakat olvasok el!Hosszú munkát!

én -oké biztos...:P

lány -Tudod eddig10000 kiválasztott volt akikből lettem én.Szóval ha meghal a kaszás én leszek ő,és ha akarsz társulni velem akkor együtt dolgozhatunk,de igaz hogy embereket kell ölni!

Szóval ahogy írtam elég nagy hülyeségben hisz!

Máskor:

Múltkor a suliban leültem a lépcsőre nyugodtam megvoltam odajött és elkezdte:

ő kérsz enni?

én most nem vagyok éhes köszi!

ő oké(és leült mellém kitépett egy maroknyi füvet és elkezdte enni)O.o

Ja meg ezt is mondta:Ha valakinek elmondom a titkát rám küldi a barátjait(szellemeket)

kezdek tőle félni!

Mit tegyek???(igen tudom hogy nagyon HÜLYE)

#cizf
2014. dec. 22. 17:43
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért!
2014. dec. 22. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Azabaj sosemtudhatod, lehet hogy nem hülyeség. Itt a gyakorin meg csak lehülyézés van a témában, kérdezt mondjuk az enigmák tv-seket.
2014. dec. 22. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ha nekem lennenek ilyen barataim de boldog lennek :D irigyellek amugy a szellemes kaszassos story kicsit death notet juttatta eszembe, a fü evest en is csinaltam olyan 2-3 korul szerintem vicces ha vannak meg ilyen toreneteid megirhatnad ide vagy nekem privatba
2014. dec. 22. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek 3-al.

Valószínűleg túl sok ilyen filmet nézett, és az agyára ment.

2014. dec. 22. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

Hát most, hogy ide kiítrad a kérdést kezdhetsz félni a "barátjaitól".:D

Amúgy hány éves a csaj? Szerintem lehet, hogy valami lelki problémája van, érdemes lenne felkeresni egy pszichológust!

2014. dec. 22. 21:49
 6/10 A kérdező kommentje:

még 10 éves mindjárt 11!:P

Most komolyan félnem kéne "a barátjaitól"?

Én most arra gondoltam hogy mivel nem igazán vannak barátjai a képzeletében kitalálta őket magának.Akkor esett le ez nekem mikor beakart idézni engem hozzájuk hogy leültünk egymással szembe törökülésbe és valamit elkezdett motyogni és mondta"kapaszkodj mert most fognak beléd szállni".Ő hátraesett(látszott hogy erőltettet) én nem!Mégsem mozdultam de nem tudom mit vártam!:/

Meg igénytelen.Leülünk beszélgetni fingik egy rohadt nagyot!Bár igaz hogy laktózérzékeny te ennyiszer nem kaphat tejet hogy mindig!!!

Mit tegyek vele?akarom hogy legyenek barátjai(ne én),és illeszkedjen be valamennyire!

2014. dec. 23. 09:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Nyugi nem kell félned, csak kitalálta ezeket.:) Szerintem beszéld meg vele, hogy próbáljon meg inkább a valós életben barátokat szerezni. És amúgy ezt a dolgot ki fogja nőni, lehet, hogy valami filmben látta ezeket, de mindenképp jó lenne, ha szerezne barátokat, és akkor már nem találna ki ilyeneket.

2014. dec. 23. 12:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

És a beilleszkedéshez első lépésben, szokjon le a társaságban való fingásról, és legyen igényesebb. Elképzelhető, hogy mások ezért nem keresik a társaságát. És én úgy tudom, hogy a laktózérzékenységtől nem fog többet fingani az ember.:D

2014. dec. 23. 13:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi akkor segítek neki.Mert azzal magyarázza hogy neki az alergiája így jön ki de akkor miért nem megy ki a wc-re vagy ne húzódik félre hogy senki ne érezze,és hallja?:D
2014. dec. 23. 14:21
 10/10 anonim ***** válasza:
A lépcsőből hogyan tépett ki füvet?
2014. dec. 29. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!