Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek ez normális az...

Szerintetek ez normális az osztálytársaimtól?

Figyelt kérdés

Úgy érzem magam mintha ki lennék közösítve de nem biztos nem tudom. A lényeg hogy múltkor és tegnap elszeretem volna kérni a leckét de semmi válasz nem érkezett csak annyi (Facebook-on írtam ki) hogy látta a 22 ember (27-en vagyunk az osztályban).

Én nem tudom miért van ez. Teljesen normálisan bánok velük semmi rosszat nem tettem ellenük. A suliban is levegőnek néznek és ha véletlenül nekem jön akkor is engem szíd le jogy mit képzelek magam ról. Ezt én nem értem miért nem fogadnak el ? 7 éve vagyunk egy osztályban. Mit csináljak ? Szerintetek ez normális ?

Helyesírási hibák miatt elnézést !

13/F

2014. szept. 23. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem normális.

Kérdezd meg tőlük, hogy mi a bajuk veled. Azzal nem fogsz semmit veszíteni. És kérd el a leckét következőnek privátba!

2014. szept. 23. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Nálunk ha valaki kiír a csoportba egy ilyen kérést akkor általában sosem érkezik rá válasz (39-en vagyunk). Teljesen érthető, most minek ajánlja fel valaki nyilvánosan a háziját? Én sem viszem túlzásba a házifeladat írást, de ha szükségem van rá akkor élőben elkérem, vagy esetleg facebookon segítséget kérek (privátban).
2014. szept. 23. 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:
bizti van haverod az osztályban, akivel szeretsz a suliban lógni, vagy padtársad, tőle kérd el személyesen... egy ilyen fészbukos közösségbe mindenki csak a másikra mutogat, hogy ő bizti odaadta, ezért én nem adom
2014. szept. 24. 00:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk a tanár naplós egyest ad, ha nincs leckéd. De ha valaki nem adja meg rendesen a leckét, akkor annak ad karót.

Ez így normális, hogyha valaki annyi időt nem szán az osztálytársára, hogy gépeljen, akkor megérdemli a büntetést, és nem normális, kivéve, ha közutálatnak örvendő személy vagy.

2014. szept. 24. 17:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ! Holnap megkérdezem mi a bajuk velem mert még most sem kaptam meg 4 NAPI leckét.

Nem vagyok közútált személy átlagos osztálytárs vagyok.

2014. szept. 24. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!