Dührohamaim vannak az osztálytársaimtól, mit tegyek?
Van egy külön osztálytársam, aki már azzal is felidegesít, ha megszólal. Nagyképű, okoskodik, nekem meg elegem van belőle. Nem mintha érdekelné, hogy mi van velem, meg rám szállt volna, de mellette állok, tesz egy okos kis megjegyzést nekem pedig rögtön felmegy a pulzusom, szó szerint. Ez még csak hagyján, de amikor közvetlen hozzám szól, na, akkor totál elborul az agyam. Ne értsétek félre, nem félős ember vagyok, visszaszólok ha pofáznak, nem vagyok bunkó, csak azokkal akiket nagyon nem kedvelek, vannak barátaim. De ha Ő hozzám szól, olyat mondanék neki, amiért ő szégyellné el magát, és annyira vágyom arra, hogy jól behúzzak neki, de hát iskola, nem akarok igazgatóit, sem leszidást, mert tuti beköpne az ő kis barátnője vagy valaki más (mintha bárki is megértené mi a franc bajom van, vagy hogy ez mennyire fáj.)
Aztán ott a másik, az ő barátnője. Ő is öntelt, csak ő ezt külön hangoztatja is, a másik beszédéből meg csak leszűrődik, nem hiszem, hogy észreveszi magát. Na, ő aztán attól, hogy a legmagasabb az osztályban, erősnek képzeli magát, ezért iszonyúra öntelt, beképzelt és mindig beszólogat másoknak. Őt nem utálom annyira, mint a másikat, de ha rám tesz egy bunkó megjegyzést, akkor elönti az agyamat a köd. Máskor fura módon egész jó fej meg el lehet vele beszélgetni (egy picit ostoba), tehát csak akkor vagyok dühös ha beszól, amúgy nem.
Na, ilyenkor mit tegyek? Igazgatóit nem akarok kapni meg lerontani a sulis jegyeimet, mert az osztály jó, csak ez a két hülye teszi tönkre. Félek, hogy egyszer kiszakad belőlem ez az egész, mert annyira bent tartom előttük, csak anyukámnak meg az egyetlen barátomnak mondom el. Mit tegyek? Tudtok jó dühlevezetési módszert? (Sajna bokszzsákunk nincs, pedig kerestem, megvenni meg egy vagon pénz.)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!