Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Normális, hogy emiatt vagyok...

Normális, hogy emiatt vagyok ki kozositve?

Figyelt kérdés
18 evéves vagyok és nmég nem menstruálok. Voltam bogynőgyógyásznál semmi bajom nincsen, mindeossmindössze annyi, hogy kesokésőn eeeérek. Nos a probléma az, hogy eddig ezt nem tudták az osztalytarsaim, de valahogy szóba került, hogy kinek van éppen meg, tőlem is meg kérdezték en meg mondtam, hogy nincs meg még. Es ők ebből egyből azt vették le, hogy én még nem menstruálok. Ami igaz, csak az a baj, hogy azóta mindenki eltavolodott tőlem bantanak, hogy en nem vagyok nő, férfi hormonok vannak bennem... Stb.. A barátaim is el tavolodtak tőlem az osztályban pont e miatt a dolog miatt... Az osztályban minden fiú belem volt szerelmes szerelmes, de ok is bántanak. Mit tegyek? ://

#menstruáció #ki kozosites
2014. nov. 17. 21:49
 1/10 Firedoom ***** válasza:
100%
Hat nem tudom, hogy lanyok kozott hogyan folyik le egy ilyen beszelgetes. Viszont biztos, hogy ezert nem kellene bantaniuk, de attol meg fognak.
2014. nov. 17. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
10-12 évesen ijesztgettük egymást azzal, hogy ha x idős korodra nem jön meg, akkor nem is lehet gyereked! Na, ez az a színvonal. Nem tudom, mit kezdj velük, gyerekesen viselkednek. Nincs is közük hozzá, ha pedig ez miatt közösítenek ki... istenem! Sajnálom, hogy ezen kell keresztülmenned.
2014. nov. 17. 22:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Nálunk is van néha beszélgetés erről, hogy kinek van meg mittudomén, de ha mondjuk lenne egy barátném akinek 18 évesen még nem volt soha, mindig rácsodálkoznék ha eszembe jutna, de azért kiközösíteni....ez primitív. Jó barát nem hagy ott ennyiért. Pláne hogy köze nincs hozzá...

Talán rosszul választottál barátokat..

2014. nov. 17. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez mennyire gyerekes tőlük! Figyelj, idő kérdése és biztos megjön. Én majdnem 17 voltam mikor megjött, későn érős vagyok én is! Ne aggódj minden rendben lesz! Ami a barátaidat illeti, igazán sajnálom ami történt! Talán próbálj meg új barátokat keresni, új kapcsolatokat kialakítani! :) Minden rendbe jön! 20L
2014. nov. 17. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A kiközösítés szinte sosem normális. Mondd azt, hogy megjött és probléma megoldva. Havonta 1x 5 napig hordj szárnyasbetétet, úgy még hihetőbb lesz
2014. nov. 17. 22:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
biztos hogy 18 eves vagy? En inkabb 12nek gondolnalak az alapjan amit leirtal.
2014. nov. 17. 22:38
 7/10 anonim ***** válasza:
De a melled sem nőtt semennyit sem?
2014. nov. 17. 22:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem normális... Egy hülye világban élünk... Egyáltalán nem normális, hogy emiatt bántanak... A testiségek és a felszinesség miatt...
2014. nov. 17. 23:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Kiközösíteni valakit mindig primitívség, pláne ilyen dolog miatt. Lehet, hogy csak találni akartak egy okot, és most kaptak az alkalmon. Más ötletem nincs , mert ez tényleg nem olyan dolog, amiért épeszű ember kiközösíti a tárát.

Egyébként meg mindenkiben vannak férfihormonok. Ezt nyugodtan mondhatod nekik, ha piszkálnak. Hová jártak ezek biológia óra helyett?

Ha ilyenen kiakadnak, akkor mit kezdenének egy transzvesztitával? Egy meleggel, leszbikussal, esetleg egy aszexuális emberrel?

2014. nov. 18. 01:56
 10/10 anonim ***** válasza:

18? biztos? és hányszor buktál, hogy ilyen osztálytársaid vannak?

amúgy azt is elmondtad nekik, hogy egyáltalán nem jön meg, vagy hogy épp nincs meg?

és eljátszhatod akár, hogy megjött...hogy "mész cserélni"...az már bizarr lenne ha látni akarnák a "végterméket"...

2014. nov. 18. 08:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!