Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ha piszáklnak? 15/L

Mit csináljak ha piszáklnak? 15/L

Figyelt kérdés

15/l

Ha nem a barátnőimmel vagyok akkor csendesebb vagyok, egy kicsit kevesebbnek nézek ki mint 15, vékony vagyok de ezt nem teszik szóvá, tessi órán piszkálak mert felmentésem van futásból egy szívetegség miatt és a lányok még ha nem szabadna futni vagy tessizni asztma vagy más miatt ők inkább mindent megcsinálnak. A múltkór bukfenc volt de én nem mertem. Ha már egy kicsit is látszik hogy zsíros a hajam már megkérdezik hogy hány naponta mosok hajat. Leht hogy tudják hogy ösztöndíjat kapok, de vannak gazdagabbak is.

Van hogy valaki felbosszant és leordítom úgy 1 hétig jópofiznak utána megint csinálják.

Nem vagyok jó tanuló hirtelen sokat rontottam mert elkezdődött a középiskola.

Ilyenekkel piszkálnak

-Félsz hogy kitöröd a nykad?

-Hány naponta mosol hajat?

infó órán az összes piszkálódó mögöttem ül volt hogy kérdezősködtek:- milyen zenéket szeretsz, komolyzene?-jársz diszkóba-volt már barátod? A múltkor egy kicsit zsíros volt a hajam és morzsát keztek el fújkálni. 3x ráordítottam (nem tudtam ki volt az) aztán óra végén megkérdeztem hogy ki volt meg hogy mért kkell fújkálni és nem válaszoltak. Ők visszább is vettek.

Ha van valami és csak én nevetek akkor mondják hogy nem vicces.

am ezeket ne csinálják állandóan csak ha látszik vmi piszkálni való rajtam

Sok módszert kipróbáltam már: nem vettem őket komolyan, nem szóltam vissza, vissza szóltam csak nem elég határozottan, próbáltam elük jóban lenni mivel egy csoportban vagyunk.

Egy hétig nem piszkáltak de a barátnőmet elég durán a súlya miatt második héten már nem annyira piszkálták de engem megint elkezdtek piszkálni mert tessiórán csapatjáték volt és olyan feladatok voltak amiket nem tudtam megcsinálni

Most téli szünet van

Ha visszamegyek szünetről azt tervezem hogy visszaszólók valami vicceset és égőset. Ha ezt nem tudom hosszútávon sinálni mert én nem vagyok olyan akkor mit csináljak?

2014. dec. 22. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Szülőktől kértél tanácsot?
2014. dec. 22. 14:53
 2/4 A kérdező kommentje:
anya azt mondta h ne vegyem őket komolyan, egy idejig hatásos is volt de utána volt mér piszkálni és látták rajtam hogy nincs tul jó kedvem
2014. dec. 22. 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az jó, ha megtanulod megvédeni magad. Ennek több módja is lehet. Egyik, hogy velük röhögsz úgy, hogy fokozod a viccet, a másik, hogy visszatámadsz. Ez utóbbihoz jó humorérzék kell. Ha a másik olyat mond, amit te már nem tudsz űberelni, akkor érdemes elismerni, hogy "ez jó volt" / "tuché" / "ott a pont".

A szövegeim lehet bénák, de a fentieket érdemes fontolóra venni.

"A volt már barátod?" kérdésre rá lehet menni a könnyűvérűségre.

- Én nem jövök össze fűvel-fával. (Ez azért bántóan hat a másik csajszira. Úgyhogy ezt inkább hanyagolnám, ha nem bírják a sértegetést.)

- Nekem magasak az igényeim - még senki nem érte el a nívót. (Ez a pasikra nézve cikibb, amit a csajok amúgy is szeretnek.)

Lehet mondani az igazat is, ha rád vall:

- Van erkölcsi tartásom, és komoly kapcsolatok híve vagyok. Nem szívesen dobom magam oda egy tini fiúcskáért.

A fújkálásra csak annyit mondanék:

- Csajok ezt hagyjátok abba, ez itt már nem az óvoda. Vettem, holnapra megmosom, de ha tele köpköditek kajával, nem könnyítitek meg a dolgom. Jobb dolgotok nincs?

2014. dec. 22. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2014. dec. 23. 16:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!