Miért nem találom a helyem?
Most vagyok 9.-es gimiben ès sehogy sem találom a helyemet az osztályközössègben.
Kialakultak a megszokott "bandák" èn pedig úgy érzem egyikbe sem tartoznèk szívesen ès azt is, hogy ők sem nagyon akarják.
Volt egy lány akivel elejèn nagyon jóba lettem, de már bunkó és lenéző lett velem. (ha kell már vissza is szólok nem tűröm el, ha bután viselkednek velem vagy akárkivel)
Emiatt meg nyilván besértődik, de nem hagyhatom azt sem, hogy rongyként bánjon velem ő vagy bárki, mert úgy gondolom az mèg rosszabb lenne. Azt éreznék, hogy bármit megtehetnek velem, tehát inkább sértődjenek meg mint ez.
Van 5-6 lány egy csoportban ők a "menők". Mert hát mindig jár a szájuk (az nem érdekli őket, ha olyan hülyeséget mondanak, hogy agyhalál áll be mindenkinél) meg napi 120képet csinálnak magukról ès persze ezek mind mennek fel facebookra.
Jó persze ez magánügy, de nem értem minek kell napi 3képet felrakni.
A fiúkról ne is beszéljünk egyszerűen olyan tipikusan éretlen mindegyik.
Általában már csak "érdekből" beszélgetek valakivel, hogy azért mègse legyek egyedül, de már olyan rossz, hogy semmi összetartás nincs ebben az osztályban ès senkivel sem lehet komolyabb témákról beszélgetni.
Mit tegyek? Idővel ez jobb lesz? Úgy érzem sose illeszkedek majd be. Pedig beszeretnék, de nem találok olyan embert, aki picit is hasonlítana rám.
Van ez igy. Jo hir, hogy 12-ig az emberek sokat valtoznak. Rossz az, hogy nem mindegyik jo.iranyba. En koleszos voltam, es egyik nagy tanulsag amit lecontam, hogy altalaban nem abbol lesz a megbizhato barat, aki az elejen annak tunik, hova tovabb ugy viselkedik veled.
Masik jo hir, hogy egyetemen/ foiskolan inkabb talalsz hasonszorubb emberkeket. Csak addig kell elfoglalnod magad valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!