Mért van ez? Mi lehet a baj vagy az oka? Az utóbbi 2 hétben a tanárom fel se szólít órán, se azért mert válaszoljak se azért, hogy olvassak el egy szöveget hangosan. Rám se néz. Pedig a legjobb vagyok a tantárgyából.
Semmi baja nincs, mi baja lenne? Gondolom csak nem akarja azt az érzést kelteni a többiekben, hogy kivételezett vagy.
Ne légy Hermione, hogy besértődsz, ha nem szólítanak fel. :DD
Valószínűleg pont azért mert te vagy a legjobb és a többieket is kéne tanítania nem csak a te egódat hizlalni hogy mindenre tudod a választ.
Nem tudom minek neked az a nagy figyelem, örülj neki hogy békén hagynak. Mit nem adtam volna ezért mikor sulis voltam.
ismerős...osztályfőnököm egyik kedvence voltam mindig nézte ,hogx mit írok sokszor beszéltünk,de most meg semmi......a régi szlovák/angol tanárom is ezt csinálta de most szerncsére új tanár jött remélem minden más lesz......matek tanár sem hív ki számolni a táblához ,mint a többi oszálytársamat, sorba ellenőrizzük a házifeladtaot és én ebből kimaradok.
Ez nagyon zavaró mert nem érzem magam fontosnak az oszályban csak egy 13 éves lány vagyok akiről csak a házi feladatot lehet másolni óra előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!