Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mért van ez? Mi lehet a baj...

Mért van ez? Mi lehet a baj vagy az oka? Az utóbbi 2 hétben a tanárom fel se szólít órán, se azért mert válaszoljak se azért, hogy olvassak el egy szöveget hangosan. Rám se néz. Pedig a legjobb vagyok a tantárgyából.

Figyelt kérdés
2014. dec. 17. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Semmi baja nincs, mi baja lenne? Gondolom csak nem akarja azt az érzést kelteni a többiekben, hogy kivételezett vagy.

Ne légy Hermione, hogy besértődsz, ha nem szólítanak fel. :DD

2014. dec. 17. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg lehetőséget akar adni a többieknek. Mindjárt jön a félévzárás, te vagy a legjobb, másoknak sokkal nagyobb szükségük lehet az órai aktivitásra.
2014. dec. 17. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Valószínűleg pont azért mert te vagy a legjobb és a többieket is kéne tanítania nem csak a te egódat hizlalni hogy mindenre tudod a választ.

Nem tudom minek neked az a nagy figyelem, örülj neki hogy békén hagynak. Mit nem adtam volna ezért mikor sulis voltam.

2014. dec. 17. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki, én speciel utálom ha felszólítanak.
2014. dec. 17. 21:45
 5/5 anonim válasza:

ismerős...osztályfőnököm egyik kedvence voltam mindig nézte ,hogx mit írok sokszor beszéltünk,de most meg semmi......a régi szlovák/angol tanárom is ezt csinálta de most szerncsére új tanár jött remélem minden más lesz......matek tanár sem hív ki számolni a táblához ,mint a többi oszálytársamat, sorba ellenőrizzük a házifeladtaot és én ebből kimaradok.

Ez nagyon zavaró mert nem érzem magam fontosnak az oszályban csak egy 13 éves lány vagyok akiről csak a házi feladatot lehet másolni óra előtt.

2015. febr. 11. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!