Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek? Már félek iskolába...

Mit tegyek? Már félek iskolába menni.

Figyelt kérdés
Most kerültem új iskolába és elsős vagyok.Új osztályközösség a régi osztályomból senki nem jött ide így nem ismerek senkit.A "menő csajok" elkezdtek piszkálni eleinte nem zavart 1-2 megjegyzés de manapság mindennapossá vált és már nem csak szóba bántanak.Először megjegyzéseket tettek rám az öltözőben mert kicsit duci vagyok.Most már nem csak az öltözőben hanem bárhol kicsúfolnak ha meglátnak hogy milyen kövér vagyok,evés közben is minek eszek ennyit,ha egy fiúval beszélgetek megaláznak előtte hogy mit akarok én olyan ronda vagyok stb.Szünetbe bent maradtunk a terembe és elvették a tolltartóm aztán dobálták és hozzá vágták a falhoz és egy csomó minden eltört benne persze ha szólok nekik elkezdenek velem ordibálni hogy fogjam be.Tesi órán kosaraztunk és az egyik lány teljes erőből hozzám vágta a labdát a fejemhez és amikor elestem még ki is röhögtek.Annyira szédültem hogy a tanár elküldött az iskola orvoshoz.Ja és meg se büntette mert az a ribi véletlennek állította be ugyanis a tanár nem volt bent és nem látta az esetet.Komolyan már nem is merek átöltözni ha azok a lányok bent vannak mert mutogatnak rám meg csúfolnak.Szóltam az osztályfőnöknek és azt mondta behívatja a lányok szüleit.Amikor meg tudták arcon köptek aztán meg akartam ütni erre hasba rúgtak és adtak egy pofont aztán megfenyegettek hogyha még egyszer szólok valakinek megvernek.Mit tegyek annyira kétségbe vagyok esve egész nap rosszul vagyok nem is merek suliba menni így is hiányoztam 1 hetet anya már nem engedi hogy itthon maradjak :/

2014. dec. 16. 19:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Annyira szánalmas, hogy 14-15 éves lányok ezen a szinten vannak.

Dobálás meg köpködés meg verekedés..jézus.

Mindenképp mesélj el mindent szóról szóra a szüleidnek, ők tudni fogják mit tegyenek.

A legjobb a suliváltás lenne

2014. dec. 18. 00:31
 12/14 anonim válasza:
50%
Verekedj magadért, nincs rendszer ami igazán megvédne, és azzal sem nyernél semmit valójában. Mind állatok vagyunk, értsd meg. Ölj, vagy téged ölnek. Kapd el a matricát, tudod melyik az, ugye? A leghangosabb, de legostobább, mindig nézi a menő csajokat hogy mikor kell nagyon mondani. Figyelj, kapd el, és kínozd meg a kis tetvet. Tanulsz is vele, mert hiába harag, bosszú, nem olyan könnyű az, főleg az első. Tanú ne legyen, tervezd meg rendesen, használd saját magad csaliként.
2014. dec. 19. 18:11
 13/14 anonim válasza:
Vagy, legyél áldozat. Te döntesz.
2014. dec. 19. 18:12
 14/14 anonim válasza:
És szokd meg, hogy az ostoba sekélyes barmok mindig többen vannak, mindig többen lesznek, de megoszthatod őket, mert a saját kollektív elismerésüktől függenek, minden mindig egymásnak szól ezek közt. Divide et impera. A matricát muszáj mostmár megkínoznod, de NE dühből. Nyugodtan, szépen, ha megtört, és bőg, akkor kezdődik az igazi játék.
2014. dec. 19. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!