Most kerültem új iskolába és elsős vagyok.Új osztályközösség a régi osztályomból senki nem jött ide így nem ismerek senkit.A "menő csajok" elkezdtek piszkálni eleinte nem zavart 1-2 megjegyzés de manapság mindennapossá vált és már nem csak szóba bántanak.Először megjegyzéseket tettek rám az öltözőben mert kicsit duci vagyok.Most már nem csak az öltözőben hanem bárhol kicsúfolnak ha meglátnak hogy milyen kövér vagyok,evés közben is minek eszek ennyit,ha egy fiúval beszélgetek megaláznak előtte hogy mit akarok én olyan ronda vagyok stb.Szünetbe bent maradtunk a terembe és elvették a tolltartóm aztán dobálták és hozzá vágták a falhoz és egy csomó minden eltört benne persze ha szólok nekik elkezdenek velem ordibálni hogy fogjam be.Tesi órán kosaraztunk és az egyik lány teljes erőből hozzám vágta a labdát a fejemhez és amikor elestem még ki is röhögtek.Annyira szédültem hogy a tanár elküldött az iskola orvoshoz.Ja és meg se büntette mert az a ribi véletlennek állította be ugyanis a tanár nem volt bent és nem látta az esetet.Komolyan már nem is merek átöltözni ha azok a lányok bent vannak mert mutogatnak rám meg csúfolnak.Szóltam az osztályfőnöknek és azt mondta behívatja a lányok szüleit.Amikor meg tudták arcon köptek aztán meg akartam ütni erre hasba rúgtak és adtak egy pofont aztán megfenyegettek hogyha még egyszer szólok valakinek megvernek.Mit tegyek annyira kétségbe vagyok esve egész nap rosszul vagyok nem is merek suliba menni így is hiányoztam 1 hetet anya már nem engedi hogy itthon maradjak :/
Szerintem magyarázd el édesanyádéknak, hogy mi a helyzet.
Az esetleges bizonyítást segítheti egy mobiltelefonos felvétel, vagy jobbindulatú osztálytárs.
2014. dec. 16. 19:30
2/14 anonim válasza:
Nagyon durva! Ezt, amit itt ilyen ügyesen leírtál, add tovább a szüleidnek, az osztályfőnöködnek, és akár az igazgatónak is. Rendőrt is keríthetnek a szüleid! Beszélj sokakkal, ne nyelj, ne hallgass!
2014. dec. 16. 19:31
3/14 anonim válasza:
Hát hidd el nem vagy egyedüli. Bár én is kicsit erősebb alkat vagyok, régen engem is piszkáltak, de azóta már elkezdtem gyúrni és észre is vették, szóval ráhagytak a kis nyomik :D
2014. dec. 16. 19:38
4/14 anonim válasza:
Vedd fel telefonnal az eseményeket, elég ha hangfelvétel, amit bizonyítékként tudsz használni. Azt az igazgatónak, szüleidnek lejátszod, ultimátumot adsz az iskolának, hogy tegyenek valamit, vagy elmész, és ha így se mozdulnak, akkor lelépsz.
Muszáj pontot tenni az ügy végére, mert határozottság nélkül senki nem csinál semmit, nem fog történni semmi, csak szívsz éveken keresztül, ami kihat majd a felnőttkorodra és simán tönkreteszi az életed. Szóval CSELEKEDJ.
2014. dec. 16. 19:42
5/14 anonim válasza:
Önmagában a jó fizikum mit sem ér.Elsősorban mentálisan kell treníroznod magad.Én testileg mindig is erősebb voltam a szemétkedőknél,de nem hittem magamban ezért esélyem sem volt ellenük.Ezek a patkányok megérzik,hogy kivel lehet"játszadozni".Most segítséget kérsz(kérj is),de ha nem változtatsz akkor az ilyen mocskok mindig felfedeznek és elszórakoznak veled.
2014. dec. 16. 20:07
6/14 A kérdező kommentje:
És mi lesz ha videózás közben lebukok?Nem lenne elég bátorságom hozzá :/ Most is azon gondolkozok milyen kifogással maradhatnék itthon...
2014. dec. 16. 20:11
7/14 anonim válasza:
Abban egyetértek, hogy akit gyengének tartanak, eltapossák, de mivel eléggé egyértelmű, hogy egy gyerekről van szó jelen esetben, ezért nagyon nem számít, hogy most elhúz onnan vagy sem. Szív-e még éveken keresztül, vagy megkönnyíti a dolgát és elmegy egy értelmesebb helyre, ez a kérdés. Nem pedig hogy emiatt gyáva-e vagy sem. Ez már jócskán túlmegy a laza piszkálódás, beszólogatás határán, amit tűrni lehetne.
Zsebben elfér a telefon, benyomod a hangrögzítést és kész. Bizonyítéknak kell csak úgyis, a lényeg hallatszódni fog. Ha nincs hatása, elmész, ennyi a történet.
2014. dec. 16. 20:30
8/14 anonim válasza:
Iskolaváltás!
2014. dec. 16. 20:39
9/14 anonim válasza:
Anyukádnak és Apukádnak mondd el részletesen ugyanezt.
2014. dec. 17. 00:10
10/14 anonim válasza:
Normális suliban elég szólni ofőnek, dirinek, otthon a szülőnek, ha bármelyiknek van tekintélye, leállnak 1-2 hétre, tovább nem jellemző. Ha ezek után nem lesz változás, vannak sokkal elfogadóbb osztályközösségek is - párhuzamos osztály vagy más iskola. Ha a menő csajok 1-2-en vannak csak, végső esetben kirúghatják őket, ha senki nem áll melletted a közösségen belül, hasznosabb az iskolaváltás. Az, hogy otthon maradsz, tábla a hátadra, hogy legközelebb ha mész, ugyanígy szívassanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!