Szeptembertől új iskolába megyek, és annyira félek, mit csináljak?
Ne csinálj semmit. Csak nyugodj le, mosolyogj. Ha látják a pozitív kisugárzást akkor majd beszélgetnek veled és találsz barátokat.
Én is ebben a helyzetben vagyok, ráadásul én már egy összeszokott osztályba fogok átmenni.
De már nem érdekel az egész. Volt egy legjobb barátnőm és ő már nincs azóta nem is barátkozok és kb úgy nézek ki mint aki mindjárt felvágja az ereit. Nem is szoktak hozzám szólni, senki se kérdezi meg hogy mi a baj. De nem érdekel elvagyok egyedül.
Én tavaly érettsgiztem, és igaz én fősulira járok, én is ideges voltam ott évnyitón is. Mivel senki nem ismerte a másikat, mindenki kedves, érdeklődő,nyitott volt. Szerintem ilyen korban már nem megy a kiközösítés meg csak máshogy gondolkodnak az emberek. Bár nálunk is van olyan aki visszahúzódóbb, csendesebb volt az első napokon, ő nem nagyon tudott beilleszkedni :/
Mosolyogj,legyél kedves és hidd el fogsz barátokat szerezni. Sok sikert!:)
Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok! :)
#3: én kereskedőnek tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!