Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tona órai balesetnél a tanár...

Tona órai balesetnél a tanár mit kell tegyen? Hát, a diákok?

Figyelt kérdés

Nem súlyos gondra értem, hanem csak kisebbekre.

Azért kérdem, mert ma az egyik (bunkó mindenkivel, csak az oszi jószívűségének köszönheti, hogy 3x(!!!) nem bukott meg) a pofámra dobta a kosárlabdát. Igazából egy gyakorlatot csináltunk és én közeledtem a sor végére, mert már lejártam ő meg a másik sorból megdobott. Én rohadt nagy fájdalmat és idegrohamot éreztem, szóval mondtam halkan valamit az anyukájára. De mivel a számot hajította, ezért befogtam, mert fájt. Annyit tudtam tenni, hogy Összekuporodok és sírni kezdek. Erre mindenki odagyűlt, mert az ütésnek hangja is volt. A tornatanár a pálya közepén volt, és a mellettem állok szólították (szinte már üvöltötték), hogy menjen oda, és az nagy lassan sétált (szóval 3x is kiabálták a nevét). Erre annyit csinált, hogy leültetett, és kicsit leszidta a többieket, hogy leálltak a gyakorlattal. Eszembe jutott így utólag, hogy a régi tanárunk ilyenkor 1-2 hétig nem engedte, hogy azt csináljuk, hogy ne legyen baleset a következő pár napba. De az a tanár még egy térdhorzsolásért is leállított mindent.

Amúgy kicsit se szidódott meg az, aki direkt engem megdobott. Sőt miközben én vinnyogtam, közbe az röhögött. Szóval egy 'bocsi'-t se kaptam. De ilyentől nem is akarom megkapni így utólag.

Ilyensmi helyzetekben a tanárok és diákok mit kell/szoktak tenni?

2014. dec. 11. 15:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Gondolom a baleseteitekbe felment az adrenalid szintetek. Szóval az teljesen más.
2014. dec. 11. 22:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de senkinek nem esik le, hogy csajnak a nem a fájdalommal van a legnagyobb baja, hanem hogy egy osztálytársa szándékosan fejbekhmte labdával, a tanár meg le se tojta?

Egy tanár azért tanár, hogy tanítson és fegyelmezzen, nem kell pátyolgatni a síró gyereket, de legalább kicsit megróhatta volna a dobálózót, főleg hogy a kérdező szerint a gyerek már másokat is bántott.

A sírásról meg...mindenkinek más a fájdalomküszöbe. Én ismerek olyan fiút, aki sírva menekül egy oltás elől, én meg szintén lány létemre (mint itt többen) meg se mukkantam, mikor betört a fejem.

Nem vagyunk ugyanolyanok, szerencsére.:)

Szép estét!

16/l

2014. dec. 12. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!