Tona órai balesetnél a tanár mit kell tegyen? Hát, a diákok?
Nem súlyos gondra értem, hanem csak kisebbekre.
Azért kérdem, mert ma az egyik (bunkó mindenkivel, csak az oszi jószívűségének köszönheti, hogy 3x(!!!) nem bukott meg) a pofámra dobta a kosárlabdát. Igazából egy gyakorlatot csináltunk és én közeledtem a sor végére, mert már lejártam ő meg a másik sorból megdobott. Én rohadt nagy fájdalmat és idegrohamot éreztem, szóval mondtam halkan valamit az anyukájára. De mivel a számot hajította, ezért befogtam, mert fájt. Annyit tudtam tenni, hogy Összekuporodok és sírni kezdek. Erre mindenki odagyűlt, mert az ütésnek hangja is volt. A tornatanár a pálya közepén volt, és a mellettem állok szólították (szinte már üvöltötték), hogy menjen oda, és az nagy lassan sétált (szóval 3x is kiabálták a nevét). Erre annyit csinált, hogy leültetett, és kicsit leszidta a többieket, hogy leálltak a gyakorlattal. Eszembe jutott így utólag, hogy a régi tanárunk ilyenkor 1-2 hétig nem engedte, hogy azt csináljuk, hogy ne legyen baleset a következő pár napba. De az a tanár még egy térdhorzsolásért is leállított mindent.
Amúgy kicsit se szidódott meg az, aki direkt engem megdobott. Sőt miközben én vinnyogtam, közbe az röhögött. Szóval egy 'bocsi'-t se kaptam. De ilyentől nem is akarom megkapni így utólag.
Ilyensmi helyzetekben a tanárok és diákok mit kell/szoktak tenni?
A tanár látta, hogy szimuláltál, ennyi, majd, ha folyik az orrod vére egy ilyen dobás után, majd akkor fog elküldeni az iskolaorvoshoz... Egy kis ütés miatt leültél és sírtál?
Szánalmas vagy, mikor én voltam iskolás kék-zölden mentünk haza egy tornaóra után, mert csak kidobóztunk, vagy kézilabdáztunk. Volt, hogy amikor a fiúk fociztak úgy fejbe rúgtak labdával, hogy a fal adta a másikat és vagy egy hétig púp volt a fejemen, rám nézett a tanár, és azt mondta legközelebb álljak a bordásfal mögé, vagy üljek a tetejére.
Mit vártál, majd babusgatni fog?
Legközelebb ilyet csinál, húzz be neki vagy kettőt. Ilyenekkel máshogy nem lehet szót érteni.
A tanárnak pedig legalább le kellett volna szidni a gyereket. Nyilván azért mert ledobta társát kosárlabdával, nem fog igazgatóit kapni, de legalább egy karót meg egy letolást kaphatott volna. Diákok meg mást nem nagyon tudnak ilyen esetben csinálni, minthogy szólnak a tanárnak.
Mellesleg a tesitanárok a legbunkóbb tanárok közé tartoznak (tisztelet a kivételnek).
1-es: Nem minden lány bírja ennyire a gyűrődést -.-
Ha neked ez szánalmas, akkor legyen az. Csakhogy én nem az a fajta vagyok akit fullasztanak a WC-be, szóval nem szoktam meg az ilyen fájdalmakat.
2-es: Nekem ez az első, aki elég bunkó. Jó, én sem mondom, hogy igazgatóit kapna, de nem az első eset, hogy bánt valakit/kiket.
Ja, és az arcom nagyon érzékeny, szóval most egy púp van ott...
Utolsó: Hogy te nem vagy lány az biztos.... :/
De még fiúnak sem mondanálak....
Kérdező: neked van igazad, nem volt helyes eljárás, főleg hogy szándékos volt, és nagyobb bajod is eshetett volna.Maradj távol az ilyen "vadállatoktól" és légy résen ha "fegyrenek látszó eszköz" van náluk.^^
Hát, tényleg elég alacsony lehet a fájdalomküszöböd. Egyszer tigrisbukfenc közben rosszul estem, és nagyon fájt a karom az esés után. Odamentem a tanárhoz, és el is mondtam neki. Hazaküldött, megkérdezte, hogy hívjon-e mentőt, de én azt mondtam neki, hogy semmi szükség rá, haza tudok gyalogolni, nem a lábam fáj, hanem a kezem. Kb. 1 óra múlva hazamentem, nem mondom, hogy nem fájt közben pokolian, de elviseltem, és nem bőgtem. Hazaérkezésem után még 3 órát pihentem otthon, mire megjöttek a szüleim. Még 5 órát kellett várni a sürgősségin, mire végre megröntgenezték, és kiderült, hogy egy jókora darab letört a könyökömből, ezért meg kell műteni. Addigra már meg volt duzzadva, és szinte elviselhetetlenül fájt. Hiába vagyok lány, nem sírtam, elviseltem a fájdalmat.
Nyilván nem azt mondom, hogy a tanár helyesen cselekedett volna. A gyereket le kellett volna szidni. Összességéban, a tanárod egy paraszt. Mondjuk azért valljuk be, neked is ritka alacsony fájdalomküszöböd van. Ha majd legközelebb a fogad törik ki, vagy elkezd ömleni az orrodból a vár, akkor lehet sírni. Kerüld el jó messzire a gyereket, és légy résen, hogy még egyszer ne történjen ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!