Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért dicséri a tanár a diákját?

Miért dicséri a tanár a diákját?

Figyelt kérdés

Amikor új frizurám lett, megdicsérte a tanóra közepén. Ezt megköszöntem udvariasan és gondoltam, Folytatjuk az órát, erre még kikérte vagy 3 osztálytársam véleményét a hajammal kapcsolatban. Eléggé zavarba jöttem, nem szeretek a figyelem középpontjában lenni.

Másik furcsa dolga pedig az volt, hogy amikor nem tudtam egy feladatra a megoldást, felháborodva megkérdezte, hogy mi van velem, szerelmes vagyok? Majd ilyen gügyögve leszidott, mint a kisbabákat szokták.

Volt, hogy egy hétig nem voltam iskolában, betegség miatt. De amint látta, hogy bent vagyok, egyből kérdezett a hogylétem felől. Mással ezt nem csinálta.

Mi a véleményetek a dologról?

2014. dec. 4. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűen kedvel, (nem úgy értve hogy beléd szeretett, egyszerűen szimpatikus vagy neki). Szerintem ebben semmi rossz nincs, érdeklődik... :)
2014. dec. 4. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Kerdező ebben mi a furcsa??

Az ha te tobbet gondolsz bele a dologban az a te problemad, a tanar biztosan csak egy diaknak tart!

2014. dec. 4. 13:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak furcsa számomra, mert mindenkivel olyan hűvös, angolos. És én is ilyen vagyok, ezért furcsállom, hogy velem ilyen közvetlen. Persze azért jól esik és nem abbam az értelemben, hogy belezúgtam volna. :)
2014. dec. 4. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy látja a zárkózottságod és próbál kicsit feloldani, hogy érezd van aki figyel rád? akinek fontos vagy...
2014. dec. 4. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerelmes a tanerő.
2014. dec. 4. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!