Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezt miért csinálta?

Ezt miért csinálta?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, és egy nálam 8 évvel idősebb férfihez járok korrepetálásra, aki ebből él. Pár napja óra közben meghívott egy italra (tea, de bármit választhattam volna) és ragaszkodott hozzá, hogy ő fizesse ki. Igazából nem is hívott meg előre, hanem közölte a pénztárossal, hogy számolja egybe. Hiába akartam neki odaadni az árát, nem hagyta.
2014. dec. 2. 00:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem vagy csak nagyon szimpi vagy neki, vagy elkezdett vonzódni hozzád. Ha nincs barátnője akkor vigyázz vele, mert a férfiak (magamból kiindulva) ha gyakran találkoznak egy számukra szimpatikus lánnyal, egyre erősebb vonzalmat kezdenek el érezni iránta.

19/f

2014. dec. 2. 00:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Legközelebb mondd neki, hogy "akkor most én hívlak meg", "ragaszkodom hozzá", és fizesd te a kávét.

Kivéve ha nincs ellenedre, hogy összejöjj vele. Akkor hagyd hogy meghívogasson, randizgassatok, kopuláljatok, satöbbi.

2014. dec. 2. 01:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Jövőre férjhez megyek és ezt ő is tudja.
2014. dec. 2. 06:53
 4/5 anonim ***** válasza:
kedves akart lenni...ne képzeld többet a dolgok mögé...
2014. dec. 2. 08:52
 5/5 anonim válasza:
ne gondolj semmi rosszra szerintem. ha a későbbiekben látod jelét annak, hogy félreérthető gesztusokat intéz feléd, akkor lehet érdemes lenne tanárt váltani. De először mindenképpen mond meg neki, hogy ez számodra kellemetlen, és te semmit nem szeretnél tőle.
2014. dec. 4. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!