Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Én próbálkozom, de nem fogadna...

Én próbálkozom, de nem fogadnak el! Miért?

Figyelt kérdés

Sulit váltottam egy hónapja. Az első két napban mindenki kedves volt, segítettek, én beszélgettem. Viszont mostmár mindenki bunkó, ha próbálok beszélgetni flegmáznak, ha valamit rosszul csinálnak beszólnak. Megvédem magam, ezzel nincs gond, viszont fogalmam sincs hogy mi lett. Egyszerűen nem fogadnak el...

Hogyan próbálkozhatnék? Vagy hagyjam inkább? Mégiscsak az osztálytársaim.

12/L

2014. dec. 1. 07:39
 1/7 A kérdező kommentje:
Csinálok*
2014. dec. 1. 07:40
 2/7 anonim válasza:
szerintem beszéld meg velük a dolgokat, és próbálj meg beszélgetni azokkal akik szimpik :) és hagyd a francba azokat akik bunkók! Próbálj meg azokra koncentrálni akik elfogadnak :) biztos h akad abban az osztályban is 1-2 jófej gyerek :D
2014. dec. 1. 08:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kell mindenkivel jóba lenni. Keresd meg azokat akikkel jól kijössz a többiekkel meg nem kell foglalkozni. Idővel valószínűleg valamennyire összecsiszolódtok majd. Ne erőltesd és főleg nem siettesd a dolgokat.
2014. dec. 1. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:

3. válaszolóval értek egyet.

Bekerültél 30 ismeretlen ember közé. Olyan nincs, hogy mindenkivel jóban legyél, mindenki elfogadjon, mindenki normálisan viselkedjen veled.

Először ne nagyon add ki magad, inkább próbáld föltérképezni a "erőviszonyokat". Amikor kb. sejted, ki kivel van jóban, ki kit utál, ki normális és ki bunkó, akkor próbálj közeledni azokhoz, akiket normálisnak tartasz.

Először próbálj ahhoz közeledni, akit a legtöbben elfogadnak (ha nem kifejezetten ellenszenves számodra). Óvakodj a megosztó emberektől, akiket az osztály valamelyik fele mindenképp utál.

Tapasztalatom szerint a szerény, visszahúzódó emberek jobban értékelik, ha közeledsz hozzájuk és barátságos vagy velük. A nagyszájúak inkább csak csicskának használnának.

2014. dec. 1. 09:02
 5/7 anonim válasza:
Szerintem ne csak a suliban tölts azokkal időt akik szimpatikusak. Hívd el őket valahova . Kosarazni vagy akárhová amit tetszi a többségnek. A valós arcukat nem az iskolában fogod meglátni, hanem négyszemközt. Úgy dudod majd eldönteni kivel érdemes egyáltalán jóban lenni.
2014. dec. 1. 10:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokaz. Van egy lány az osztályban, aki eleinte rendes volt, megvárt a busznál, aztán kiderült hogy a legjobb barátnőjével együtt már nem olyan rendes. :)
2014. dec. 1. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Szólj az oszidnak,igazgatódnak. Vagy ,ha olyan helyzetben ,vagy hogy még azért sem barátkoznak,mert "beárultad" ,akkor hagyd őket. Esetleg keress az osztályodban,sulidban hasonló helyzetű gyerekeket.

Ha ez sem megy,akkor hagyd tényleg az egészet a fenébe.Én is pont ilyen helyzetben voltam anno. Megpróbáltam úgy beilleszkedni,hogy mentem táncra és ott barátokat szereztem.De egy idő után Ők is elhagytak.Akkor már tényleg reményvesztett voltam,szüneteken egyedül pedig uncsi volt.És akkor elkezdtem olvasni. Sokkal jobb volt a könyv,Ő nem közösített ki,nem untatott,nem hazudott,nem csapott be és mindig ott volt :)

Próbálj te is hasonlóképpen barátokat szerezni,ahogy én tettem,vagy ha nincs időd táncra,kézire ,akkor olvass. És nem csak szórakoztat a könyv,sokkal jobbak lesznek az eredményeid a többieknél,és akkor irigyelni fognak ,és mindenki egy "okos" haverja szeretne lenni ;-) 29/N

2014. dec. 1. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!