Ha ezt tapasztalnátok az iskolában a wc-ben, mi lenne az első dolog ami eszetekbe jut?
Nem valami különleges dologra kérdezek rá, csak kíváncsi vagyok valamire.
Szóval azt tapasztalnátok, hogy az iskola wc helyiségében a wc fülkék közül az egyik folyamatosan zárva van, egész nap, senki nem is jön ki onnan. Óra közben is zárva látjátok. (Tegyük fel lehet látni rajta kívülről, hogy be van zárva).
Mi lenne az első dolog, amire gondolnátok, vajon miért van zárva folyamatosan?
Azért kérdezem, mert tegnap ezt tapasztaltam, és nekem az volt az első gondolatom miután észrevettem, hogy mi van, ha valaki bement, rosszul lett, meghalt, és azért van zárva jó ideje már. Nem tudom mennyire beteg dolog egyből a legrosszabbra gondolni.
Akkor hulla szag lenne szerintem.
De lehet be balzsamozták...nahát.
#3: XDDDD nem lehet lehúzni :'D
Én még nem láttam olyan iskolát, ahol a gyerek letudta volna húzni maga után a wc-t.
#5 Jujj, az durva, fúúúj, de undi xD
#3 voltam
Általános sulimban volt ilyen, ott a takarítószereket tárolták.
Szóval ebből kifolyólag én elsőként erre gondolnék, másodsorban pedig arra, hogy rossz a wc.
Ha valaki meghalt volna bent, akkor az már mindenképpen feltűnt volna valakinek, hogy eddig be lehetett menni abba a wc-be, most már pedig nem lehet. Valamint a hullaszag ugye :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!