Ha fiú osztálytársam úgy eszi a banánt, mintha hímtagot szopogatna, attól még lehet heteró?
Figyelt kérdés
#fiú #homoszexualitás #banán #pénisz #iskola #osztálytárs #hímvessző #osztály #heteroszexualitás #srác
2014. nov. 17. 19:30
12/23 A kérdező kommentje:
Miért? Mondtam egy szóval is, hogy az vagyok? :P
Biszex vagyok :D
2014. nov. 17. 20:55
13/23 A kérdező kommentje:
Ezért tűnt fel a banánszopogatása...
2014. nov. 17. 20:55
14/23 anonim válasza:
De könyörgök, az evést, és az orális szexet ne hasonlítsuk össze. Előbbi lételemünk, utóbbit pedig azért csináljuk, mert élvezzük, szeretjük. Viszont egy banán evését én nem nevezném élvezhető tevékenységnek.
15/23 anonim válasza:
még hogy a banán evése nem élvezetes ? már hogyne lenne ...
16/23 anonim válasza:
Kérd el tőle a fél banánt és edd te is úgy ! Ha vissza mosolyog, akkor tudhatod hogy nem csak a csajokért van oda.
17/23 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ez nagyon jó ötlet :DD
2014. nov. 18. 21:25
18/23 anonim válasza:
Egyáltalán nemi érett ez a személy?
19/23 A kérdező kommentje:
Még szép... 17-18 éves korosztály.
2014. nov. 19. 19:13
20/23 anonim válasza:
hát akkor mégse nemi érett ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!