Tetszik egy osztálytársam, hogy kérjem meg, hogy járjon velem?
Figyelt kérdés
Régóta tetszik egy osztálytársam (lány), és az egyik barátnője mondta, hogy én is neki. De igen ám, ez így már sima ügy lenne.. de hogy is mondjam, félek a kapcsolattól... nem tudom megfogalmazni pontosan mitől, lehet hogy beégek.. valamit rosszul csinálok.. tudni illik, ő az egyetlen aki eddig tetszett nekem, de én tetszettem több lánynak is. Nagyon szép lány, de egyszerűen nem tudom, berezelek ha a barátnője arról kérdezősködik, na mikor kérdezed meg hogy jártok-e vagy hasonló... 14/F Na igen most jöhetnek azok a komik, hogy fiatal vagy menny legózni, kérem az ilyenek kíméljenek. Attól függetlenül hogy fiatal vagyok, értelmes válaszokat kérek.. és nem vagyok kíváncsi a retardáltak véleményére sem..2014. nov. 6. 20:08
1/15 anonim válasza:
Ne kérd meg sehogy, osztálytárssal íratlan szabály nem járni. Tartsd vele a kapcsolatot suli utánig, és akkor jöjj össze vele. Akkor már érettebb is leszel, nem lesznek ilyen "nem tudom mi a baj csak nincs kedvem hozzá mert félek" gondok sem.
2/15 anonim válasza:
Hát... először talán ismerd meg, beszélgess vele és minden ilyesmi. Ha megismerted könnyebb lesz. Egyébként sem úgy szokás, hogy durr bele, odamegyek egy random lányhoz és megkérdezem, hogy "Járunk?".
Bár lehet, hogy a mai fiatalok már máshogy csinálják, az én időmben még nem így volt. :'D
3/15 A kérdező kommentje:
Nem úgy van :) Ami köztünk van régóta több mint barátság, csak félek meglépni azt, hogy odamenni hozzá, és megmondani szemtől szemben.
2014. nov. 6. 20:16
4/15 anonim válasza:
még fiatal vagy, tapasztalatot kell szerezned :)
csak állj elé (amikor lehetőleg csak ketten vagytok) és mondd el neki nyíltan: tetszel nekem, szerelmes vagyok beléd, stb
csak azt ne kérdezd, meg, hogy jár-e veled, ennél rosszabb szöveg nem létezik a világon -.-
valahol mindig el kell kezdeni, ha nemet mond, akkor sincs semmi, persze, fájni fog, de idővel elmúlik és lesz másik lány, akkor pedig már magabiztosabb leszel :)
5/15 anonim válasza:
Elhívod valahova, dumálgattok, jól elvagytok, aztán hazakíséred, és finoman megkérdezed. Nem félj, úgyis mindenki bénázik, nem csak te, a bénázásért elnézést lehet kérni vagy elhumorizálni, nem kell ennyire fosni. Gondolj rá, milyen jó lesz majd csókolózni vele, ez tartsa benned az erőt, és lépd meg a dolgot! Csak azt bánod meg, ha nem teszed meg :))
6/15 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy jófej a barátnője meg minden, de ő akar minket összeboronálni... és nekem ez nagyon nem tetszik... mit tegyek?
2014. nov. 6. 20:30
7/15 anonim válasza:
Az előbb azt írtad, hogy tetszik a csaj. De ha csak a barátnő akar összeboronálni, te meg nem akarod igazán, hát akkor ne csináld. Nehogy már más mondja meg hogy járjál-e valakivel, ez a te magánéleted.
8/15 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy nem szeretem, de így erőltetettnek tűnik, és azt szeretném hogy hagyjon minket, 2-esben kibontakozni...
2014. nov. 6. 20:37
9/15 anonim válasza:
Akkor mondd meg a barátnőnek, hogy most már kézbe veszed az ügyet, kicsit húzódjon a háttérbe. Ha normálisan mondod meg neki, meg fogja érteni.
10/15 anonim válasza:
Ha a b.nő erőlteti akkor ne csinálj semmit. Abból nem fog semmi jó összejönni. Lehet, hogy csak kiakar szúrni veled és ha előállsz a dologgal jót röhögnek rajtad. Persze nem biztos. Lehet, hogy valóban tetszel a másiknak, de ez az egész átverés gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!