Tetszik egy osztálytársam, hogy kérjem meg, hogy járjon velem?
Figyelt kérdés
Régóta tetszik egy osztálytársam (lány), és az egyik barátnője mondta, hogy én is neki. De igen ám, ez így már sima ügy lenne.. de hogy is mondjam, félek a kapcsolattól... nem tudom megfogalmazni pontosan mitől, lehet hogy beégek.. valamit rosszul csinálok.. tudni illik, ő az egyetlen aki eddig tetszett nekem, de én tetszettem több lánynak is. Nagyon szép lány, de egyszerűen nem tudom, berezelek ha a barátnője arról kérdezősködik, na mikor kérdezed meg hogy jártok-e vagy hasonló... 14/F Na igen most jöhetnek azok a komik, hogy fiatal vagy menny legózni, kérem az ilyenek kíméljenek. Attól függetlenül hogy fiatal vagyok, értelmes válaszokat kérek.. és nem vagyok kíváncsi a retardáltak véleményére sem..2014. nov. 6. 20:08
11/15 A kérdező kommentje:
Nem hinném.. :) A lány keresi a társaságom, én is szeretek vele lenni, csak ilyenkor a legjobb barátnő mindig útban van, és mindig kerítő szerepben akar érvényesülni.. csak nem tudja hogy ez nem jó.
2014. nov. 6. 20:58
12/15 anonim válasza:
Szerintem hívd el egy kávéra/kakóra és majd ott beszélgettek ,de elő ne állj ilyen szöveggel: hogy tetszel/szerelmes vagyok /járunk? én ettől falra mászok..ezek a szövegek csak akkor esnek jól,ha már érez valami komolyabbat! az ember,komoly csak akkor lehet,ha kicsit összemelegedtek..Hajrá! 19/L
13/15 anonim válasza:
Ha valóban úgy van, hogy a lány keres téged, csak a b.nő elefántkodik akkor vele kellene beszélnetek mindketőtőknek, hogy az elefántok nem "randevúra" valók. Vagyis, ha ő nem lenne akkor már lehet, hogy régen komolyabb lenne az ügy. Az biztos, mint az előző is írta ne mondj neki olyant, hogy tetszel-járjunk, mert akkor biztos a kudarc. Egyszerűen hagyj mindent a maga útján és hidd el, ha ki kell valaminek alakulnia anélkül is kifog, hogy valaki harmadik beleszólna. Amit erőltetnek az sose jó. Egy szó mint száz. állítsd le a b.nő-t, lehet ő hátráltat titeket, és az is lehet, hogy féltékenységből akar segíteni...
14/15 anonim válasza:
13-as vagyok.
Elfelejtettem írni: nem csak szavakkal lehet továbblépni egy kapcsolatban. Amikor együtt vagytok egy érintés, egy simogatás, egy mosoly, vagy másmilyen gesztus is sokat tud segíteni abban, hogy ne csak barátok legyetek. Már az is sokat elmondhat a kapcsolatotokról, hogy hogyan köszöntitek egymást, vagy hogy búcsúztok el. Ha megérintitek egymást az azt is elárulja, hogy mit éreztek a másik iránt. Erről oldalakat lehetne írni...
Ezt nem kell a b.nőnek észrevenni, úgy még izgibb is, ha a háta mögött összejöttök és napok, hetek múlva szóltok rá, hogy nem is kellett a segítsége.
15/15 anonim válasza:
mindegy hány éves vagy, amíg képtelen vagy kezdeményezni, és fenntartani egy kapcsolatot ami nem csak a szexről szól, addig éretlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!