Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan mondjam el az osztálytá...

Hogyan mondjam el az osztálytáramnak/osztálytársaimnak, hogy szociális fóbiám van?

Figyelt kérdés
Amikor megtudtam, sokkolt. Most nagyon szomorú vagyok, egyszerűen nem tudok boldog lenni. Nagyon nyomaszt. Már egy-két osztálytársam megkérdezte, miért vagyok olyan letört. Mindig játszom a full happy-t a suliban, nem akarom, hogy megtudják mi bánt. Eddig csak leintettem őket, mondtam nekik hogy rossz napom van. De félek ez már nem fog beválni. Kérlek segítsetek, hogy mondjam el nekik, hogy szociálfóbiás vagyok? :((

2014. nov. 14. 11:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

itt valami nem stimmel

nincs olyan hogy "megtudtad", ezt nem táviratban közlik veled, hanem orvos mondja rád. szociálfóbia nincs is.

ilyenek miatt hülyeség szomorkodni, a pszichológia lényege pont az, hogy megbélyegez mindenfélével, amit szégyellsz meg betegnek érzed magad.

fölösleges elmondani nekik, az emberek többsége tahó, max kiröhögnek meg csúfolnak évekig, ami méginkább tönkretesz.

játszani az optimistát meg fölsöleges, nincs értelme egy hazugságéletnek.

2014. nov. 14. 15:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Szóval nem táviratban közölték velem. Feltettem itt egy kérdést a személyiségemről és kaptam olyan válaszokat, sőt a nagy részük olyan volt, ami azt is tartalmazta, hogy szociális fóbiám van. Még soha nem hallottam, ezért utánanéztem a neten. Hát a tünetek nagy része észrevehető nálam. Nagyon megijedtem, sokkolt. Ezért rosszul érzem magam, még mindig. :/ De jobb egy picivel. Csak most is csesztettek végig. :( Egyik csak kivette a chipszemet a táskából felbontotta, majd a 40 grammos kajából morzsák maradtak csak :(
2014. nov. 14. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!