Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, ha minden miatt...

Mit tegyek, ha minden miatt ennyire gorcsolok a suliban?

Figyelt kérdés
Iden jottem uj suliba, es mar az elejetol fogva gorcsosen probalok beilleszkedni . Ami azt jelenti, hogy bekerultem egy klikkbe, de ugye ok mar regota ismerik egymas en meg uj vagyok, es ezert mindig azt erzem, hogy nem vagyok oda valo meg latszik is, hogy ok mar ugy ossze vannak szokva.. 6an vagyunk, 2-2 lany legjobb baratnok es az egyik pedig olyan, mint en, hogy csak ugy elvan kozottuk. Altalaban vele vagyok ha parokba kell lenni vagy ilyesmi. Szunetekbe mindig attol rettegek, hogy mi van ha veletlenul egyedul kell eltoltenem aszunetet es gorcsosen maszok oda valakikhez mert az olyan kinos ha egyedul. Hazafele jovet szinten.. Milyen kinos egyedul hazajonni igy mindig maszok ra valakire. Es ez a baj, hogy nem tudok laza lenni... Meg nincs "biztos pont" az osztalyomba aki a legjobb baratnom lenne es sulve fove egyutt lennenk. Emlekszek altalanosba is volt egy ilyen idoszakom aztan vegul azok lettek a legjobb barataim akikkel eleinte utaltuk egymast es fel ev alatt rendezodott mindent. Itt meg nem utaljuk egymast senkivel szoval meg remenykedek. Csakaz a baj, hogy ezt a 8 orat amit suliba toltok vegigszorongom. Mikor hazaerek, es hetvegen amikor azokkal a barataimmal lehetek akikkel jol erzem magam, akkor nincsen semmi.gondom. Viszont vilag eletembe ilyen voltam hogy osztalykozossegbe nagyon nehezen megy a beilleszkedes mert ragorcsolok. Sokkal.jobb lenne magantanulonak lennem,de ugyse ertik meg. Mit tegyek? Meg van 4 evem erettsegeig ezzel.egyutt
2014. nov. 12. 13:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Érzékeny típus vagy, ami nem baj! Erősödnöd kell, majd az idő segít ebben is. Ahogy írtad, régebben is volt hasonló problémád, de később megoldódott. Most is így lesz, idő kell, amíg beilleszkedsz. Nem tudod erőltetni (nem is kell), csak nyugodtan éld meg a napokat, felesleges izgulnod. Amit érzel az természetes, a helyedben minden normálisabb, érzékenyebb ember ugyanígy érezné magát, nincs semmi gond! Nyugodj meg, és ne stuffold magad :) Minden rendben van!
2014. nov. 12. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!