Baj van a tanári karral a suliban, mit tegyek?
Az a helyzet hogy gond van a tanárokkal a suliban. Nagyon bunkóak, beleavatkoznak a magánéletembe hogy kit szeretek kit nem, kivel baratkozzak kivel nem, egyik eltilt a haveromtól másik nem képes normálisan leadni az anyagot, elbeszeli az orat, kemia oran arrol beszelget hogy nem hiszi el hogy víz van a jacuzziban és beledugdossa a lábbujját. 4. Óránk es ndm vesszuk normalisan az anyagot mert elbeszelik az orakat... Van ezek ellen teendo? (bocsi telo)
13/F
Nekünk a biosztanár volt ilyen;
Biológia óra 75%-a abból állt, hogy a fiúkról mondta el a véleményét. Igazgató is tudta, nem tudott semmit tenni sajnos.
Engem nem zavart, mert kisujjamból ráztam ki a bioszt, érdekelt engem, otthon mindig kutattam bizonyos terekben; többieket nem izgatta a tananyag- akik érettségizni akartak, azoknak meg ott volt a fakt, másik tanárral.
Ha minden tanár ilyen, másik suli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!