Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit mondjak ha nem akarok...

Mit mondjak ha nem akarok részt venni a karácsonyi ajándékozásban az osztályban? Illetve a tanár kötelezhet rá?

Figyelt kérdés
2014. nov. 9. 18:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ujjra itt vok.

én mindig ugyan azt vettem a kíhúzott emberekenek,és tudom,hogy volt aki qrvára nem örült a gondosan KB:5perc alatt kiválasztott ajiknak.és ezzel mások is így voltak,ezért utolsó évben már csere busines volt,és örültem,hogy nem az utált oszt.társnak kellet ajit vennem. (akinek adtam az tökéletes ajit vett neki)

2014. nov. 15. 20:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Én se tartom jó ötletnek,hogy ,,húzás útján" olyannak adni ajándékot,akivel jóformán nincs is kapcsolata az embernek.Mert az ajándékátadáskor a ,,szeretet"nem lesz valami őszinte.Ennek ellenére én nem tagadnám meg,úgy fognám fel,mint egy osztályfőnöki órát,minek kerüljek konfliktusba a tanárral ilyen hülyeség,kicsinység miatt?Kihúznám a nevet,s ha olyan,hogy még tán beszélni sem szoktam vele,vennék egy tábla csokit,becsomagolnám,átadnám,oszt kész!Nagy dolog!Amit meg én fogok kapni,azt meg át veszem.Ennyi.
2014. nov. 21. 12:05
 13/13 anonim válasza:

Nem kötelezhet rá. Mond azt egyszerűen, nem szeretnél benne részt venni, és kész. Jogod van nemet mondani anélkül, hogy bűntudatod lenne.

Egyébként engem egy olyan fiú húzott, aki gyűlöl (nem tudom miért), na az milyen?

2014. dec. 1. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!