Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskolában ha lapokat rejtek...

Iskolában ha lapokat rejtek el rajtuk jó sulis sztorikkal, és azt megtalálja valaki, szerintetek elolvassa? Mert van egy ötletem

Figyelt kérdés

Végzős vagyok, és gondoltam hagyok nyomot az utókornak a suliban :)

lapokra pár viccesebb sztorit felírok, meg pár jellegzetes dolgot, és sorszámozom a lapokat, és a suliba sok helyre rakok ezekből, úgy hogy ne legyen szem elött, de azért ne legyen megtalálhatatlan. (automata hátulja, terembe bemondó hangszóró teteje stb)

mindegyiken utalás hogy merre lehet a következő, ilyesmi.

Mi a véleményetek?

2014. nov. 6. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes ötlet, boritékban legyen, akkor nem hiszik, hogy szemét.

A takarítókat jól elszorakoztatod vele :D

2014. nov. 6. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez tök jóóó. :D De szerintem az automata hátulját a diákok/tanárok nem nézik, talán a hangszóró tetején feltűnőbb. És ugye a célcsoport a diákok/tanárok lennének. Ne kézzel írd, mert akkor rád ismernek. :D
2014. nov. 6. 19:17
 3/3 A kérdező kommentje:

hogy ismernének rám? meg amúgyis. elballagok pár hónap múlva :P :)

am mindegyikre ráírom hogy saccra hol van a (sorszámozásba) következő, előző. így az eldugottabbakat is megtalálhatja valaki :)

2014. nov. 6. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!