Iskolában ha lapokat rejtek el rajtuk jó sulis sztorikkal, és azt megtalálja valaki, szerintetek elolvassa? Mert van egy ötletem
Figyelt kérdés
Végzős vagyok, és gondoltam hagyok nyomot az utókornak a suliban :)
lapokra pár viccesebb sztorit felírok, meg pár jellegzetes dolgot, és sorszámozom a lapokat, és a suliba sok helyre rakok ezekből, úgy hogy ne legyen szem elött, de azért ne legyen megtalálhatatlan. (automata hátulja, terembe bemondó hangszóró teteje stb)
mindegyiken utalás hogy merre lehet a következő, ilyesmi.
Mi a véleményetek?
2014. nov. 6. 15:38
1/3 anonim válasza:
Érdekes ötlet, boritékban legyen, akkor nem hiszik, hogy szemét.
A takarítókat jól elszorakoztatod vele :D
2/3 anonim válasza:
Ez tök jóóó. :D De szerintem az automata hátulját a diákok/tanárok nem nézik, talán a hangszóró tetején feltűnőbb. És ugye a célcsoport a diákok/tanárok lennének. Ne kézzel írd, mert akkor rád ismernek. :D
3/3 A kérdező kommentje:
hogy ismernének rám? meg amúgyis. elballagok pár hónap múlva :P :)
am mindegyikre ráírom hogy saccra hol van a (sorszámozásba) következő, előző. így az eldugottabbakat is megtalálhatja valaki :)
2014. nov. 6. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!