A Naruto Shippuuden-be hány éves kb. a Darui?
Figyelt kérdés
Mindenhol megnéztem a neten, de sehol sem írták, bár lehet, hogy csak én bénáztam......2013. nov. 17. 15:02
1/3 anonim válasza:
A Narutóban az életkorok nagyon elvannak cseszve, a rajzoló leszarta az időrendet nagyívben, jó példa erre pl. Nagato, akinek ha utánaszámolunk kb. 40 évesnek kellene lennie...
Ha belegondolunk Minato is kb 40 éves lenne ha élne és egy visszaemlékezés alapján kb. a jelenlegi raikagével egyidős vagy nagyon kicsivel fiatalabb. Kinézet alapján KillerBee fiatalabb tőlük, naruto.wikia.com szerint 35 éves, Kakashi olyan 30 és sztem Darui pár évvel fiatalabb Kakashitól, tehát olyan 26 körül kellene,h legyen ha logikusan nézzük.
2/3 anonim válasza:
Elsőre +1, szerintem is így lenne logikus.
3/3 A kérdező kommentje:
Ok! Köszi!
2013. nov. 19. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!