Kényszerem van futáshoz, mozgáshoz, mit rejtek vele?
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 10:10
1/9 anonim válasza:
Mit rejtesz? Semmit.Van egy mozgásigényed,amit ki kell elégítened.Szerintem sokkal egészségesebb ez,mint a naphosszakat gép előtt punnyadás.Úgy érzed mozognod kell? Mozogj! Ugyanaz,mint ha éhes lennél.
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem meg kényszerem van. így próbálok erős, férfias lenni, miközben a belsőmből hiányzik a magabiztosság.
2012. aug. 18. 12:52
4/9 anonim válasza:
A mozgás, további mozgás igényt generál.
Ez nálam is és sok másunknál is így van, már tapasztaltam.
Ebben csak annyi lehet a kényszeres, ha "kényszeresen" meg akarod magyarázni magadnak is, hogy ez a mozgás igény valami kényszeres egyéb pszichés okból ered, mint az legtöbbünknél szokott lenni.
Még annyit kérdezek, hogy ez a mozgáskényszer fizikai bizsergés az izmaidban és jólesik, ha mozogsz, mert a szervezeted igényli, vagy önmagad kényszeríted, hogy menj és mozogj valamit, különben nem érzed eléggé férfiasnak önmagad?
Esetleg a mozgást nem is igazán szereted, csak kényszeríted rá magad, hogy férfiasnak gondoljanak? Mert az már tényleg kényszer, ha nem önmagától jön egy hiány érzés, hogy "de jólesne megmozgatni magam".
5/9 anonim válasza:
Ez egy nagy hülyeség.Az ember élete nem abból áll,hogy a gép előtt ül,meg a buszon,meg alszik.Kell mozogni is,semmi különleges nincs abban,ha úgy érzed,hogy mozognod kell.Azért mozogsz,mert azt akarod,hogy férfiasabb legyél?Mi a probléma? Hiszen férfi vagy nem?
6/9 anonim válasza:
Bizonyára sokat lopsz (boltokból) és így meg tudsz menekülni... ha sokat gyakorolsz még gyorsabb leszel
9/9 anonim válasza:
Valószínűleg te vagy Forrest Gump reinkarnációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!