Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy fiúnak égő így mennie...

Egy fiúnak égő így mennie suliba (lényegében mezítláb)?

Figyelt kérdés
Szóval az a gondom, hogy eltörtem a lábam és gipszbe tették és most így kell suliba mennem. De annyira égő, mert a lábujjaim kint vannak hagyva elöl a gipszből, nem fázok, mert itt bent meleg van, meg kocsival hoznak-visznek, de én nem szoktam mások előtt mezítlábaskodni, és ez most annyira idegesít. Én parázom túl vagy más fiúnak is kellemetlen lenne ez a helyzet? Mindenki a lábam nézi :( Olyan égőnek érzem.

2014. nov. 3. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, ha eltört eltört. Az cikibb ha zoknit húzol rá mert az olyan viccesen néz ki. De ha idegesít szépen betekerheted egy bandázzsal.
2014. nov. 3. 12:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy mindenki a lábad nézi de nem azért mert kilóg a lábujjad, hanem azért mert el van törve :)

Ne parázz rá, szerintem egyáltalán nem gáz. Ez a lábtörés velejárója. Hidd el, senkinek nem az jut az eszébe, hogy akkor most te valójában mezítláb vagy, hanem az, hogy el van törve a lábad :)

2014. nov. 3. 12:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is így volt, először engem is zavart, de pár nap után megszoktam és egyáltalán nem érdekelt tovább a dolog. Meg másokat sem...
2014. nov. 3. 12:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha körömgombád van. Akkor viszont nagyon ciki.
2014. nov. 3. 13:02
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Tekerd be azt is fehér pólyával . Nem fogják tudni hogy ez orvosilag lett feltéve vagy te tetted fel.
2014. nov. 3. 13:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Valami lábmelegítőt rá lehetne húzni.
2014. nov. 3. 13:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy mondták, fehér pólyával tekerd be. Én 2x 1 hónapot jártam így, nem néztek furán miatta. Volt, hogy zoknit húztam rá, azt sem éreztem cikinek.
2014. nov. 3. 15:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

ehehe, kilátszik a lábujjad, te jó isten

senki nem nézi max a gipszedet

tudod a járógipsz iylen

legközelebb ne törd el

nyáron meg trennirozd magad, és menj a suliba, meg össze-vissza mezítláb, papucs nélkül, mert ez már fóbia

2014. nov. 3. 19:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
semmi égő nincs benne.
2014. nov. 3. 20:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi égő! Ne stresszeld túl! Azért nézik a lábad, mert eltört, talán érdeklődnek is, hogy mi történt veled. Ha nem fázik a lábad, akkor hagyd így, nincs ezzel gond. Nyáron pedig hordj papucsot, mert valóban túl stresszeled a dolgot.
2014. nov. 5. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!