Miért viselkedett így, ha lényegében idegennek tart?
Te 14 évesen szültél?? wao..
Lehet, hogy van még benne emberségesség és ezért, lehet, hogy jobban kedvel mint amennyire mutatja, lehet hogy az első reakcióját később durvának tartotta ezért változtatott rajta...
Ezt hívják úgy, hogy segítség. Gondolom idősebb nálad.
Ha egy olyan lány kérne tőlem segítséget, aki 19 évesen gyerek fejjel egy 5 éves gyerekkel az utcán van, én is segítenék.
A puszi a fejed tetejére a gondoskodás és a sajnálat jele. Azért engedett be titeket, és azért vett vacsorát, hogy segítsen a bajba.
Szüleid, barátaid nincsenek? Miért egy idegenhez mész szálláshelyet kérni? Nyilván ítélkezni nem fogok, és nem látok bele az életedbe, de valamit kezdj magaddal. Ha ez az ember felkarol, akkor maximálisan ragadd meg a lehetőséget. Fejezd be a 8-at ha a szülés miatt nem tetted, és tanulj egy szakmát, mert nem élhetsz egy gyerekkel mindig más jóindulatára hagyatkozva.
xD felsorol vagy 20 embert akinek a nyakán lakott aztán hozzáűzi, hogy sosem volt máson élősködő xDD Na jó nem ítélkezem, csak megakadt a szemem egy percre..
Ha nem is miattad de a gyerek miatt én is segítettem volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!