Tiszta szivbol gyulolom. Mit tegyek?
Elore leirom, soha senkit nem utaltam meg, ha valakivel nem jovok ki, kozonyos vagyok vele.
Szoval van egy lany, akivel nyaron egy helyen dolgoztunk, most pedig egy osztalyba jarunk. A gyakorlati helyunk is ugyanaz lesz....
Egyszeruen ranezek es annyira unszimpatikus, legszivesebben megolnem! Mar akkor ezt gondoltam rola, mikor csak lattam... Azota meg rosszabb a velemenyem.
Sose utaltam senkit, nem tudom, mi ez most...
Sajnos... sajnos megértem a hozzászólókat és a kérdezőt is. Igen, van ilyen jelenség, hogy valakit megtudunk utálni, mert benne testesül meg mindaz ami számunkra egy emberben rossz tud lenni. Nyugi, nincs veled baj kérdező, ez egy ritka, de természetes jelenség. Vegyük figyelembe, hogy a párválasztásnál az illatok, a mozgás és a gesztikulálások mind számítanak. E mellett az első benyomás képe is számít. Ha megérted azt a pszichológiában tárgyalt viselkedési formákat, amelyek ezt a jelenséget bemutatják, akkor már könnyebb magad elfogadni az Ő társaságában. Tényleg nem helyes bárkit is utálni, azért mert a tehetetlenséget, vagy a nyávogóóságot utálod.
Most összefoglalom: azért utálod, mert sok olyan viselkedési jellemzője van (neki ez jött össze, ettől mindenki nem utálja), amelyeket egyenként is utálsz. Ez jó, nem baj. Ezeket a jellemzőket utálod és nem a személyt, csak valamit kellene találnod, ami benne is jó. Pl. szereti nézni azt a tv műsort amit te is... akkor talán mégsem néznéd ufónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!