Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk minek örülnétek nem nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk minek örülnétek nem nagy dolognak ha nem oannak ami szivbol jön vagy mindig emlékeztet a barâtnötőkre ( képet kêpkerettrel. Nem szeretnék ) mi lenne? Küldjetek ötit :3

Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 12:38
 1/10 aladar12 ***** válasza:
100%

valami olyan, ami kapcsolódik a hobbimhoz.

remélem ez jó "öti"

2014. júl. 4. 12:40
 2/10 A kérdező kommentje:
És a focihoz mi az ami kapcsolodik ?
2014. júl. 4. 12:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Így van, mit szeret?

Mivel foglalatoskodik szabad idejében...

Használati tárgy is lehet, akkor ha dolgozik vele, Rád gondol közben.. :DD

Jó lesz Öti? :D

2014. júl. 4. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Kinek szurkol?

Olyan zászló, póló, képeslap-hátuljára írhatsz...

Most millió vb-s cucc van bármerre mész...

2014. júl. 4. 12:48
 5/10 anonim ***** válasza:
kedvenc csapat színeiből készített karkötő? persze te készíted :)
2014. júl. 4. 12:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Focihoz "kapcsi", olyan "ötit"? De aaaz olyan izééé. Ha "szercsi-lávcsi" van, akkor "mind1", mert "szeriz" téged.
2014. júl. 4. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
- igyekeztem számodra is érthető módon válaszolni.
2014. júl. 4. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Én imádok fotózni, van is egy elég jó gépem hozzá és gyakran járok el tájképeket készíteni, meg imádom szerkeszteni is azokat, meg sok minden más :)

Egyszer a barátnőm lenyúlta a gépemet és lemérte, és csinált otthon bőrből meg ilyen bőrszálakból neki egy nagyon jó védőtokot. A barátnőm sok ilyet csinál, sőt mellé csinált egy kis kosárkát is amit ő maga font össze amibe belefonta a nevemet is.

Meg persze egy karkötőt is kaptam tőle még karácsonykor amibe ő maga gravírozta bele a nevemet meg az övét és azt hogy Szeretlek :)

Meg persze ha engem ünneplünk legutóbb a szülinapom volt, egy nagyon jó erotikus éjszakát töltöttünk együtt, külön egy kis szálloda félében ahol neki nagyon jó ismeretsége van de ez még semmi, mert közben tanult masszőrnek is és kitanulta az erotikus masszázst is csak azért hogy engem kényeztethessen vele, csak miattam tanulta meg és ezzel lepett meg, ennek feltétele az volt hogy akkor én nem nyúlhattam hozzá, és ki lettem kötözve és mindent rá kellett bízzak :D De ez nagyon klassz ajándék volt tőle, meg jól is jött a masszázs a sok stresszes napok után :D

2014. júl. 4. 13:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Herpesz.
2014. júl. 4. 13:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Neked először egy helyesírás felzárkóztatót ajánlok, szerintem a többiek is.

Öti: iiiii

Ötlet: vb-s dolog jó ötlet, abból is lehet személyes ajándékot kitalálni. Ahogy írtad a képkeretet, nekem is jött hozzá ötletem. De elvetetted.

A hobbijával kapcsolatos is, vagy akár meglepetés program. Ahol közös fotókat készítetek, amik később is kellemes emlékek lehetnek.

Gyakran, ha elég jól ismerem már, akit megajándékozok, valami olyat keresek amiről eszembe jut, ami nekem is tetszik, és úgy gondolom neki is tetszene.

2014. júl. 4. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!