Érettségi írásakor baj vagy megtiltatják, ha kopogok az asztalon a tollammal?
Nem baj,mi is gondoltunk annak idején erre,hogy kopogtatással majd mi morzézunk,meg ilyen ehhez hasonlók.Végül elfelejtettük megbeszélni az egyezményes jeleket,hogy mit,hogyan kommunikálunk le egymással.De a tanárok kicsit az elején összeszedték magukat,és azért nagyjából próóóbáltak mindenkit figyelmeztetni,hogy mire kell figyelni(fogni kellett a jeleket mindig,én szerencsére fogtam).
Nem kell megijedni,az érettségi nem vészes.Most a matektól talán kicsit jobban kell tartani,szerintem több lesz benne a térgeometria,és az ehhez hasonlók.(Mert nekünk kevesebb volt).
Nagyjából ismerem az érettségi rendszerét(matekból),mert több,mint 500 érettségis matekfeladatot megcsináltam annak idején(kellett gyakorolnom sokat).-és nem hiába csináltam:D...3-as tanuló voltam mindig,és most is elértem a 3-ast,53 ponttal.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!