Kilátástalan helyzet?
Figyelt kérdés
Szóval kezdem azzal,hogy 15 éves vagyok és most kezdtem a középiskolát.Mivel vidéken élünk így busszal járunk a városba ahol van az iskola,innen 3 olyan osztálytársam volt akik általánosban is azok voltak.A gond az volt,hogy soha nem voltunk jóban így ki is közösítettek és hogy ez még jobb legyen az osztályt is ellenem hangolták.Itt voltam pár hétig,közben a volt legjobb barátnőm is abba a városban járt más iskolába így anyu azt ajánlotta, hogy menjek oda mert ő biztos nem fog otthagyni.Így is lett pár hétre rá át is iratkoztam,az első nap jól telt mindenki odajött beszélgettünk stb..A következő hét már nem volt ilyen jó, persze ne hagyjam ki hogy cigányokkal van tele az iskola és az osztályban is van 1-2 aki folyton kötekedik velem holott még meg is bukott.Ott a banda tele cigánnyal ha szólsz valamit ugranak (láttam már).Gondoltam arra, hogy 10-edik osztálytól indul egy 2 éves szak ahol kapnék diplomát és majd még 1 évre a legközelebbi suliba kijárnám, hogy legyen érettségim is persze ez esti tagozat lenne napi 5 óra azaz 2-től 7-ig. Anyum közben emlegette hogy itt 2 évet kijárnám és elmennék a legközelebbi suliba és ott kijárnám, teljesen beleéltem magam és megmondtam ha így folyatják akkor elmegyek innen is.Ma egy óriási hisztit kicsapott,hogy menjek el innen is én vagyok a hülye mert én akartam átmenni holott ő kezdte én meg belegondoltam milyen jó lesz közben a régi barátnőmet is kiismertem mert minden szünetben más pasival volt és mindig a folyosó közepén otthagyott.Szóval ha maradok itt a cigányok miatt tönkremegyek lelkileg ha elmegyek akkor én leszek a hülye barom,hogy nem tudok megmaradni egy helyben.Így olvasva nem tűnik durvának de átélni minden nap nem könnyű.Mit tegyek?2014. okt. 28. 18:54
1/8 anonim válasza:
Menj el innen is. Talán jobb lett volna az első suliban maradni és osztályt váltani, de már késő keseregni. Menj el egy normális iskolába, ahol nincsenek cigányok, jó az oktatás, és bírd ki akkor is ha nem szeretnek, lesznek majd máshonnan barátaid!
2/8 A kérdező kommentje:
Már bánom is,hogy eljöttem..kibírhattam volna az az 1 évet ott is, most ez van.
2014. okt. 29. 15:23
3/8 A kérdező kommentje:
Meg amúgy se engedik hova bárhova is menjek.
2014. okt. 29. 16:22
4/8 anonim válasza:
Micsoda? 10. osztály után semmilyen szak nem indul amin diplomát kapsz. Tudtommal a főiskola/egyetem 1, nem két éves, 2, érettségi kell, hogy jelentkezhess. Meg milyen szak egyáltalán? Figyelj a legegyszerűbb az lenne ha átmennél egy normális gimibe vagy szakközépbe ahol normális a társaság is aztán négy év múlva szerzel valami szakmát vagy továbbtanulsz.
6/8 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy Magyarországon élünk?
2014. nov. 2. 13:08
8/8 anonim válasza:
Figyelj egy magyar oldalra írsz, magyar nyelven, akkor legalább írd oda ha nem Magyarországon éltek. Melyik ország, milyen szakon vagy most, mire akarsz átmenni? Szinte semmi fontosat nem írtál, de ha rákérdezünk, akkor flegmán, arrogánsan válaszolsz. Tudtommal neked kell segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!