Hogy vegyem rá anyámékat?
Tudom, nem ebbe a kategóriába való, de ide írom mert sűrgős.
Az van, hogy most 6 osztályos gimibe járok és utálok ide jàrni. Mindenki b_szogat. Mondtam apámnak hogy jövőre megyek át másik suliba (jövőre 9.-es leszek), és erre azt mondta, hogy "biztos hogy nem mész innen el". De nagyon itt szeretném már hagyni ezt a szutykot. Elegem van abból, hogy mindenki cs_szeget és mindenki lenéz. Rákérdeztem anyámra, hogy miért nem mehetek el, és erre azt mondta, hogy azért mert ebben az iskolában sokkal jobban megtanítanak mindent (igazából tök szopás az egész, agymosás megy). Már nagyon rég óta várok arra, hogy normális gimibe mehessek. Ez az iskola szinte a buta emberek gyűjtője mind tanárok és mind diákok terén. Van pár gyerek aki sz_rik a tanulásra és nem lehet tőlük haladni. Már nem bírom. Hogy vegyem rá a szüleimet arra, hogy elmehessek?
14/f vagyok. A válaszokat nagyon szépen köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!