Hogyan vegyem rá anyámékat egy kutyára?
Háát ha az előző két kutyáról se gondoskodott senki, mi a garancia rá h az újról majd fogsz tizenvalahány éven keresztűl? Szerintem nincs olyan családon belül hogy ez az én kutyám az a te kutyád... hanem az egész családnak felelősséget kell vállalnia. Persze van a kutyának gazdája, aki tanítja, aki a legtöbbet foglalkozik vele stb de én pl nem tudok olyat elképzelni hogy ne törödjek, foglalkozak a velem egy házban élő állatokkal - függetlenűl attól hogy kié.
Talán ha a szüleid látják rajtad hogy felelősséget válalsz a dolgaidért (pl elvégzed a rád bizott munkákat stb vagy akár elmész nyári munkára hogy megkeresd a kutyára valót) könnyebben beleegyeznek egy kiskutyába.
De így nem lehet tippeket adni hogy hogyan győzd meg őket, hiszen nem ismerlek se téged se a lehetőségeidet, de mégis mint kutyaszerető embert engem kicsit aggaszt ez a mondatod: "volt 2 és hogy egyikkel se foglalkozott senki...csak akkor nem nekem kellett a kutya hanem anyáméknak..".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!