Kutyára lehet biztosítást kötni?
első voltam itt a link am 1208 Ft x)
Én kis híján megkötöttem, de aztán rájöttem, hogy nincs értelme. Nekem 5-6 ezer Ft lett volna havonta, és az a ciki benne, hogy nagyon kevés dologra biztosít, és azt is bizonyítanod kell, hogy nem ember felelősségéből történt akár betegség, akár baleset. Inkább félre kéne tenni ezt az összeget :)
Szerintem nem éri meg. Amiktől én tartok a kutyáimnál, vagy amik már megtörténtek, azoknál pl. egyiknél sem fizetett volna a biztosító, tehát csak elment volna a pénzem erre is az állatorvosi költségek mellett. Legalább dupla olyan megterhelő lett volna anyagilag.
Amúgy meg csak akkor lehet megkötni, ha Lyme ellen is oltva van, de manapság már kevéssé hatásos a forgalomban lévő vakcina, én pedig nem akarom feleslegesen leterhelni a kutyák szervezetét még ezzel is, ha ugyanúgy Lyme-osak lesznek és ugyanúgy kelleni fog az antibiotikum - ráadásul 6 ezer az oltóanyag + amennyiért beadja a doki...
Hirtelen ezek, amikm eszembe jutottak a biztosításról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!